ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Μάλλον αισιόδοξη είναι η εκτίμηση ότι στη Ν.Δ. έχουν γίνει από δυο «χωριά χωριάτες» για τους χειρισμούς της υπόθεσης Ζαχόπουλου. Κάθε μεγαλοϋπουργός έχει το δικό του βιλαέτι βουλευτών και αναλόγως «θάβουν» πότε το Ρουσόπουλο και τον Ανδριανό, πότε τον Λιάπη και συνήθως τον Βουλγαράκη.

Και επειδή βλέπουν την καταιγίδα να πλησιάζει, φροντίζουν να δείχνουν από τώρα του υπεύθυνους. Κοινώς, την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και «δείχνουν» αλλού.
Τι είπε η Ντόρα; «Περιμένουμε την Ελληνική Δικαιοσύνη να μάθουμε, όπως κι εσείς, έτσι και εμείς, την πλήρη εικόνα και όχι τη σεναριολογία».

Δεν είναι τα άλλα βίντεο που λένε ότι υπάρχουν, αλλά η πολιτική κόντρα που θα ξεσπάσει το επόμενο διάστημα. Το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει αντεπίθεση, λένε τα στελέχη του, επιχειρώντας να ρίξει προσωπικά στον Καραμανλή την ευθύνη για όσα φημολογούνται για τον Ζαχόπουλο (εκτός των προσωπικών «περιπετειών» φυσικά).

Δεν είναι πολλές οι 1.200 ερωτήσεις που κατατέθηκαν συνολικά για το Υπουργείο Πολιτισμού και τις αποφάσεις του πρώην γενικού γραμματέα, για να μην ιδρώσει όλα αυτά τα χρόνια το αυτί κάποιου;

Μην το ψάχνετε. Τα 58.000.000 sms που αντάλλαξαν φέτος τις γιορτές με τα κινητά τους οι Ελληνες, δεν ήταν και πολλά (και δεν ήταν όλα για ευχές). Το βιντεάκι με τον Ζαχόπουλο αντάλλασσαν, που κυκλοφορεί «σπασμένο» σε τέσσερα μέρη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου