ΤΟΠΙΚΑ

Α.Ζαχαρόπουλος: Σε μένα οφείλεται η Μονάδα Υπερβαρικής Ιατρικής

α-ζαχαρόπουλος-σε-μένα-οφείλεται-η-μον-787365

Την αναγνώριση που του αναλογεί στο θέμα της απόκτησης -πολύ σύντομα – Μονάδας Υπερβαρικής Ιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο του Βόλου διεκδικεί ο αποπεμφθείς τ. διοικητής του Αριστείδης Ζαχαρόπουλος με εκτενή γραπτή δήλωσή του.

Ο κ. Ζαχαρόπουλος, που ενημερώθηκε για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο νέο αυτό απόκτημα του Νοσοκομείου Βόλου, κατηγορεί την παρούσα διοίκηση του Νοσοκομείου για σκόπιμη απόκρυψη της καθοριστικής εμπλοκής του στη δωρεάν παραχώρηση της Μονάδας που προαναφέραμε, στο Νοσοκομείο Βόλου από το Νοσοκομείο Θεσ/νίκης « Αγ. Παύλος», χαρακτηρίζοντας, μάλιστα, το ήθος της «ελλιποβαρές».

Σύμφωνα με τη δήλωση του κ. Ζαχαροπουλου, η δωρεά μηχανήματος υπερβαρικού οξυγόνου από το Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης στο Νοσοκομείο του Βόλου οφείλεται στις δικές του ενέργειες ως διοικητού του Νοσοκομείου Βόλου.

Όπως αναφέρει, όταν πληροφορήθηκε την αντικατάσταση της εν λόγω Μονάδας στη Θεσσαλονίκη από νέα, μεγαλύτερη, με το ΕΣΠΑ, έσπευσε να διεκδικήσει την παλιά, προκειμένου να απαλλάξει τους ασθενείς της ευρύτερης περιοχής, (Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας, Ηπείρου) και κυρίως των Β, Σποράδων από την ταλαιπωρία να μεταβαίνουν στην Αθήνα ή τη Θεσ/νίκη.

«Ο στρατηγικός στόχος για την ανάπτυξη παροχής υπηρεσιών Υπερβαρικής Ιατρικής στο Γ. Ν. Βόλου ήταν αποκλειστικά προϊόν δικού μου σχεδιασμού και υπηρετήθηκε με κινήσεις και πρωτοβουλίες μου πριν από ένα έτος περίπου», υποστηρίζει ο κ. Ζαχαρόπουλος, και περιγράφει όλες τις σχετικές κινήσεις του, επικαλούμενος για του λόγου του το αληθές τη μαρτυρία του Σκιαθίτη την καταγωγή Συντονιστή Δι/ντή της εν λόγω Μονάδας του Γεν Νοσοκομείου Θεσ/νίκης κου Μεσημέρη που θα σηκώσει και το βάρος της εκπαίδευσης του προσωπικού του Νοσοκομείου Βόλου.

Μάλιστα, ο κ. Ζαχαρόπουλος αναφέρει, ότι εξασφάλισε ως και τη δωρεάν μεταφορά της συγκεκριμένης μονάδας στον Βόλο. “Ποτέ δεν έκανα πομπώδεις δηλώσεις για το ζήτημα, διότι αφενός το θεωρούσα αυτονόητο καθήκον μ ου και αφετέρου είναι μακράν της φύσης μου να εγκαινιάζω «μακέτες»”, υποστηρίζει ο κ. Ζαχαρόπουλος και μάλιστα, αποκαλύπτει, ότι «κράτησε μυστικές τις σχετικές κινήσεις και πρωτοβουλίες του από τους υπονομευτές της θητείας του στο Νοσοκομείο του Βόλου, διότι γνώριζε την καταστροφική εμμονή και μανία τους σε οτιδήποτε θετικό σχεδίαζε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου