ΤΟΠΙΚΑ

Σεμινάριο για τις εξαγωγές

σεμινάριο-για-τις-εξαγωγές-790317

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε συνεργασία με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Επιμελητήριο Νέων Επιχειρηματιών Νομού Μαγνησίας, διοργανώνει διήμερο Σεμινάριο σήμερα και αύριο, με θέμα τις Εξαγωγές, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών: Γ. Καρτάλη & Ροζού (Πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο, Βόλος).

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να καλυφθούν όλα τα θέματα σχετικά με τα στάδια εξαγωγικής ανάπτυξης, πρακτικές λύσεις, διαθέσιμα εργαλεία έρευνας αγοράς και σύγχρονες τάσεις στο εξαγωγικό marketing.

Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τα μέλη των Επιμελητηρίων Μαγνησίας και Νέων Επιχειρηματιών, εντελώς δωρεάν .

Το σεμινάριο ξεκινά σήμερα στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου και θα διαρκέσει ως τις 9 το βράδυ και αύριο Κυριακή από τις 10 έως τις 2 μ.μ .

Ομιλητές θα είναι: Αθανάσιος Σταυρίδης – Α΄ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Μιχαήλ Ζουμπουλάκης – Καθηγητής Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γεώργιος Παπαστεργιόπουλος – Διευθυντής Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου, Λυδία Μουρατίδου – Προϊσταμένη Τμήματος Κατάρτισης Συμβολαίων & Εξυπηρέτησης Πελατών-Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων, εκπρόσωπος της Τράπεζας Πειραιώς, Σπύρος Κοντούλης – Εκτελωνιστής και Δημήτριος Αποστολάκος – Επόπτης Ελέγχου ΔΟΥ Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου