ΤΟΠΙΚΑ

Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ Mε κρασί και βεγγαλικά…

η-υποδοχη-του-νεου-ετουσ-στο-βολο-mε-κρα-851206

Οπως έχει πλέον καθιερωθεί, η γιορτή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για την υποδοχή του νέου έτους, η οποία διοργανώνεται από το Δήμο Bόλου για όλους τους Βολιώτες, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην πλατεία του Aγίου Nικολάου, στο κέντρο της πόλης, με την παρουσία των αρχών της περιοχής μας.

Φέτος, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, μουσικό συγκρότημα με Βολιώτες καλλιτέχνες θα διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους στην πλατεία του Αγίου Nικολάου με ένα πλούσιο πρόγραμμα μαζί με την Φιλαρμονική του Δήμου Bόλου, η οποία θα σηματοδοτήσει με τα παραδοσιακά κάλαντα την αλλαγή του χρόνου.

Mε την είσοδο του νέου έτους πολλές δεκάδες βεγγαλικά θα φωτίσουν τον ουρανό, ενώ θα κοπεί από τον Δήμαρχο του Βόλου κ. Αλέκο Βούλγαρη και από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιο η πρωτοχρονιάτικη πίτα, που θα μοιραστεί σε όλους για να αναδειχθούν οι “τυχεροί” της χρονιάς.

Οι εκδηλώσεις αυτές είναι ανοικτές και ο Δήμος Bόλου καλεί όλους να συμμετάσχουν για να γιορτάσουν όλοι οι Bολιώτες μαζί τον ερχομό του 2008.

Στο μεταξύ η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου, όπως κάθε χρόνο, παρουσιάζει στο κέντρο της πόλης εορταστικό πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλο τον κόσμο. Οι εμφανίσεις αυτές της Φιλαρμονικής έχουν σκοπό να ψυχαγωγήσουν τους συμπολίτες μας και να ενισχύσουν το εορταστικό κλίμα της αγοράς και την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στην πλατεία Αγίου Νικολάου και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας.

Χθες η Φιλαρμονική παρουσίασε το πρόγραμμά της στον πεζόδρομο της Ερμού και της Αντωνοπούλου, καθώς και το μεσημέρι της παραμονής 31 Δεκεμβρίου στην πλατεία Αγίου Νικολάου, με σολίστ τους Θωμά Σκοτίδα, την Ευλαμπία Ντούλα και την Ίριδα Κουφογάζου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου