ΤΟΠΙΚΑ

Οκτώ θέσεις εργασίας οκτάμηνης διάρκειας στη ΔΕΥΑΜΒ

οκτώ-θέσεις-εργασίας-οκτάμηνης-διάρκ-793665

Διαγωνισμό για την πρόσληψη οκτώ (8) ατόμων, μέσω ΑΣΕΠ, προκήρυξε η ΔΕΥΑΜΒ, με σκοπό την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Επιχείρησης.

Οι προσληφθέντες θα εργαστούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Οι θέσεις ανά ειδικότητα είναι: τέσσερις (4) εργάτες Υ.Ε., δυο (2) υδραυλικοί Δ.Ε. και δυο (2) ηλεκτρολόγοι Δ.Ε.

Οι προσληφθέντες θα εργαστούν για τη συντήρηση του δικτύου ύδρευσης και του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Βόλου, προκειμένου να καλυφθούν οι πιεστικές ανάγκες της υπηρεσίας, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο.

Να σημειωθεί ότι η ΔΕΥΑΜΒ, με απόφαση του Δ.Σ. από τον Ιούλιο του 2012, στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων, είχε ζητήσει από το Υπουργείο Εσωτερικών να εγκρίνει την πρόσληψη 6 εργατών, 2 υδραυλικών και 2 ηλεκτρολόγων. Ωστόσο, το Υπουργείο ενέκρινε τελικά τη σύναψη 8 συμβάσεων συνολικά, δυο λιγότερων από αυτές που είχαν ζητηθεί.

Η προκήρυξη των θέσεων δημοσιεύθηκε σήμερα στον τοπικό Τύπο και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα διαρκέσει δέκα μέρες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β., Κωνσταντά 141,Τ.Κ. 38221, Βόλος, απευθύνοντάς την στο Διοικητικό Τμήμα υπόψιν κας Μακρή Θάλειας (τηλ. επικοινωνίας: 2421075126).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου