ΤΟΠΙΚΑ

Κάηκε ζωντανός 70χρονος μέσα στην οικία του

κάηκε-ζωντανός-70χρονος-μέσα-στην-οικία-851206

Ενας μοναχικός άνδρας 70 ετών απανθρακώθηκε χθες μέσα στην οικία του στην οποία διέμενε στη Νέα Ιωνία. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο, ο οποίος διέμενε σε παλιά προσφυγική κατοικία ιδιοκτησίας του, στην οδό Καραμπατζάκη.
Η φωτιά εκδηλώθηκε στη 1.30 χθες μετά τα μεσάνυχτα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία την ώρα που ο 70χρονος άνδρας κοιμόταν, και όπως προκύπτει από την έρευνα του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Η φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς την οικία κατασβέστηκε μία ώρα αργότερα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 70χρονος ζούσε μόνος του στο σπίτι, κάτω από άθλιες συνθήκες, παρόλη την προσπάθεια που είχε γίνει από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Νέας Ιωνίας για να βοηθηθεί. Στην οικία του δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα και νερό, ενώ ζούσε από την βοήθεια που του προσέφεραν οι γείτονες. Το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Βόλου φαίνεται να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η φωτιά προκλήθηκε από αναμμένο τσιγάρο που ξέχασε, καθώς αποκοιμήθηκε ο 70χρονος άνδρας.

Γκαζάκια
Γκαζάκια τα οποία τοποθέτησαν άγνωστοι δράστες εξερράγησαν προχθές το βράδυ σε υποκατάστημα τράπεζας στο Βόλο. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στις 4.30 τα ξημερώματα στο Υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας, που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Ιωλκού και Κωνσταντά.
Οι άγνωστες δράστες τοποθέτησαν δύο γκαζάκια αυτοσχέδιου εκρηκτικού – εμπρηστικού μηχανισμού, μπροστά από αυτόματο ταμειακό μηχάνημα. Από την έκρηξη του ενός εκ των δύο φιαλιδίων προκλήθηκε πυρκαγιά στο ΑΤΜ, το οποίο υπέστη φθορές μικρής έκτασης, καθώς η φωτιά έσβησε μετά από επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της προανάκρισης που διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, τα γκαζάκια φέρεται να τοποθετήθηκαν από άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου