ΤΟΠΙΚΑ

Περιβαλλοντικές δράσεις

περιβαλλοντικές-δράσεις-797314

Δυναμικό παρών θα δώσει ο Ροταριανός Όμιλος Βόλου, ως φορέας οργάνωσης, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ΕΕΣΔΑ και τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αττικής «Ωρα για δράση» στην καμπάνια Let’s do it Greece. Στο πλαίσιο αυτό απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Βολιώτες να συμμετάσχουν την Κυριακή 14 Απριλίου στην μεγαλύτερη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα Let’s do it Greece που απαρτίζεται από εθελοντές-ενεργούς πολίτες που οραματίζονται να αναδείξουν την όμορφη, λαμπερή και δημιουργική πλευρά της χώρας μας για ένα καθαρότερο περιβάλλον.

Με το μήνυμα «πάμε να καθαρίσουμε ολόκληρη την χώρα μέσα σε μια μέρα» τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Βόλου καλούν τους πάντες «ας αποδείξουμε οι Ελληνες πως μπορούμε να συνεργαστούμε για έναν κοινό σκοπό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια Ελλάδα πιο όμορφη και πιο καθαρή. Προσδοκώντας για την έμπρακτη υποστήριξη και συμπαράστασή σας, στην ανάδειξη του κοινού μας έργου, σας καλούμε, τονίζουν, να προσφέρουμε από κοινού, τις υπηρεσίες μας για την επιτυχία της πανελλαδικής κινητοποίησης, θεωρώντας ότι τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά τόσο σε πρακτικό επίπεδο, με τον καθαρισμό και την αισθητική αναβάθμιση των τοπίων, όσο και σε επίπεδο ευαισθητοποίησης».

Η πρώτη ομάδα δράσης θα επικεντρωθεί στην παραλιακή οδό Βόλου-Αγριάς, από τις Πλάκες μέχρι τα Αστέρια. Το σημείο συνάντησης είναι ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων-πάρκιγκ Ναυτικού Ομίλου Βόλου (ΝΟΒ) από τις 10.30 έως τις 11 το πρωΐ και η ώρα έναρξης της δράσης είναι στις 11 το πρωΐ.

Η δεύτερη ομάδα δράσης θα επικεντρωθεί, αντίστοιχα, στον εμπορικό λιμένα Βόλου, προβλήτα ΙΙΙ. Το σημείο συνάντησης βρίσκεται στην είσοδο του εμπορικού λιμένα Βόλου, από τις 9.30 πμ έως 10 πμ και η ώρα έναρξης της δράσης είναι στις 10 το πρωΐ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου