ΤΟΠΙΚΑ

Την ψάχνουν για μεταγραφές στον ΑΣΚ Ολυμπιακό

την-ψάχνουν-για-μεταγραφές-στον-ασκ-ολ-851206

Σε μεταγραφικό αναβρασμό βρίσκεται η ομάδα του ΑΣΚ Ολυμπιακού. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να γίνει αλλιώς από την στιγμή που το πρωτάθλημα της Β Εθνικής τελεί σε κατάσταση ακινησίας; Οι όποιες εξελίξεις πλέον μετατίθενται για την Πέμπτη, οπότε και θα συνεδριάσει η Ενωση Β και Γ Εθνικής εκ νέου. Παράλληλα χθες υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση ο Βασίλης Φλώρος.

Επιτυχημένη η επέμβαση
Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε χθες όπως αναμενότανε ο Βασίλης Φλώρος. Ο ερυθρόλευκος αμυντικός, που είχε τραυματιστεί στο πρόσφατο φιλικό κόντρα στον ΠΑΟΝΕ στο 12ο λεπτό, υποβλήθηκε σε εγχείρηση μιας και είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο. Ο Καρδιτσιώτης αμυντικός που χειρουργήθηκε από τον γιατρό Λάκη Νικολάου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών αναμένεται να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους και πάλι σε έξι μήνες. Να υπενθυμίσουμε πως ο τραυματισμός του Φλώρου είναι ο δεύτερος που απασχολεί τον σύλλογο κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς, καθώς είχε προηγηθεί ανάλογος τραυματισμός και με τον Δημήτρη Ακπαρίδη, που επίσης αγωνίζεται στην άμυνα. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την απόκτηση αμυντικού, καθώς στην αμυντική γραμμή έχουν ξεμείνει πια οι Πέτρου, Γενιτσαρίδης, Σιγάλας και υπό προϋποθέσεις ο Πακάλτσης, εφόσον οπισθοχωρήσει στην αμυντική γραμμή.

Την Κυριακή με Νίκη
Την ομάδα της Νίκης Βόλου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή η ομάδα του ΑΣΚ Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν δεκτή την δεύτερη πρόταση που τους έκανε η συμπολίτισσα ομάδα της Νέας Ιωνίας και έτσι στις 3 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό οι δυο τους έχουν την ευκαιρία να κοντραριστούν έστω και σε φιλικό επίπεδο. Για την κυριακάτικη αναμέτρηση δεν υπολογίζεται φυσικά ο Φλώρος αλλά και ο Ίλιε Μίτροφ. Συγκεκριμένα ο τελευταίος υποφέρει από ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο από την περασμένη εβδομάδα και η επιστροφή του αναμένεται από Δευτέρα. Πάντως πέραν των τραυματιών είναι πολύ πιθανό να προφυλαχθούν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν είναι εκατό τοις εκατό έτοιμοι. Σε αυτούς βρίσκεται ο Γιάννης Τσάγγαρης, που επέστρεψε προχθές στις προπονήσεις, αλλά και οι Πέτρος Κοντέων-Βασίλης Σκαρλάτος, που έχουν αποθεραπευθεί και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Παράλληλα
σήμερα αναμένεται να επιστρέψει από την Αθήνα και ο Γεράσιμος Χαϊκάλης και να τεθεί και πάλι στην διάθεση του τεχνικού Σούλη Παπαδόπουλου.
Πάντως πριν από την αναμέτρηση της Κυριακής δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει
τίποτα όσον αφορά στις υπόλοιπες αποδεσμεύσεις από την ερυθρόλευκη οικογένεια, καθώς ο αγώνας κόντρα στην Νίκη μπορεί να είναι ο τελευταίος για μερικούς ποδοσφαιριστές. Παίκτες που ως τώρα δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, μπορούν έστω και αργά να δείξουν κάτι από την αξία τους και να παραμείνουν τελικά στα ερυθρόλευκα. Τέτοια είναι και η περίπτωση του Ζντράφκο Στάνκοφ, καθώς ο Βούλγαρος αριστερός μπακ έχει να επιδείξει λίγα λεπτά συμμετοχής από την στιγμή που η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού άλλαξε χέρια. Βέβαια μέχρι στιγμής ο Σούλης Παπαδόπουλος πέρα από την περίπτωση του έτερου Βούλγαρου Μπόγιαν Πέικοφ δεν έχει εισηγηθεί την απομάκρυνση άλλου ποδοσφαιριστή και αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο, τότε αυτό θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος του αγώνα με τους κυανόλευκους. Μέσα σε όλες τις μεταγραφικές κινητοποιήσεις θα πρέπει να υπολογίζεται και το τι θα γίνει τελικά με τον Εθνικό Ολυμπιακό και αν οι δύο ομάδες βαδίσουν μαζί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αν δηλαδή ο Ολυμπιακός της Β Εθνικής έχει ανάγκη παίκτες του Εθνικού Ολυμπιακού, που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Το μόνο βέβαιο είναι πως πολλοί είναι εκείνοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν τα προσόντα να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος αλλά πρώτα από όλα θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο διοικήσεων. Οι θέσεις που χρήζουν ενίσχυσης στην ομάδα του ΑΣΚ Ολυμπιακού είναι αδιαμφισβήτητα η θέση του κεντρικού αμυντικού, του αριστερού μπακ του μεσοεπιθετικού και του επιθετικού και σε αυτές τις θέσεις αγωνίζονται οι Ευθυμιάδης, Σαρηγιαννίδης, Μακρής, Κοταρέλας αλλά κ.α..

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου