ΤΟΠΙΚΑ

Στην αναζήτηση… για ενίσχυση

στην-αναζήτηση-για-ενίσχυση-851206

Σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος βρίσκεται ο ΑΣΚ Ολυμπιακός, που περιμένει να κάνει την πρώτη του νίκη. Πολλές φορές έχει κάνει λόγο για νέα αρχή, αλλά είναι συνεχώς στην αναμονή τόσο στο να πανηγυρίσει, όσο και εδώ και 37 μέρες να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, που έχει ανασταλεί λόγω οικονομικών απαιτήσεων της Ένωσης Β – Γ Εθνικής…
Ο Ολυμπιακός θα συμπληρώσει 40 μέρες που δεν έχει αγωνισθεί στο πρωτάθλημα, αλλά η ουσία είναι ότι μετά από 8 αγωνιστικές παραμένει χωρίς νίκη.
Ο Ολυμπιακός θα πρέπει στα επόμενα παιγνίδια, με αρχή κόντρα στον Πιερικό, να πάρει βαθμούς και νίκες, αφού έχει μείνει αρκετά πίσω και (παρ’ ότι κάποια άλλα αποτελέσματα τον ευνόησαν) και για να μην μεγαλώσει πολύ η διαφορά με τη ζώνη παραμονής πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να ξεπεράσει κάποιες ομάδες και κυρίως να πάρει πάνω του.
Η ενίσχυση θεωρείται απαραίτητη και ήδη έχει ξεκινήσει…
Ήδη αποκτήθηκε ο Κώστας Μάγγος, ένας έμπειρος παίκτης που μπορεί να βοηθήσει έως αμυντικό χαφ και είναι παίκτης τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Αναστάσιος (Σούλης) Παπαδόπουλος, καθώς συνεργάστηκαν μαζί τόσο στην Προοδευτική, όσο και στον Βύζαντα.
Στο μεταξύ σήμερα στην Αθήνα ο Βασίλης Φλώρος θα χειρουργηθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον κ. Λάκη Νικολάου, με τον έμπειρο Καρδιτσιώτη αμυντικό να θεωρείται πως θα λείψει αρκετό καιρό, καθώς η ρήξη πρόσθιου χιαστού δύσκολα θα του επιτρέψει την συμμετοχή ίσως και σε όλα τα υπόλοιπα 26 φετινά ματς. Έτσι ως αποτέλεσμα του σοβαρού τραυματισμού του Φλώρου η ερυθρόλευκη ΠΑΕ θα κινηθεί για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής στην μεταγραφική περίοδο, αφού από τον Αύγουστο είναι εκτός και ο Δημήτρης Ακπαρίδης που θα επανέλθει το Φεβρουάριο!!! Ένα όνομα αμυντικού που ακούστηκε ήταν αυτό του Τάσου Παστού από τον Λεβαδειακό, αλλά στον ΑΣΚ περιμένουν και την τυχόν συνεργασία με τον Εθνικό Ολυμπιακό, που θα φέρει ίσως και ανταλλαγή παικτών . Στην ομάδα της Γ’ Εθνικής υπάρχουν αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές και κάποιοι που γνωρίζει καλά ο τωρινός προπονητής του ΑΣΚ, που θα κλείσει δυο μήνες στο Βόλο… χωρίς νίκη!!!
Εκτός του Ευθυμιάδη, που η σχέση δεν είναι η καλύτερη, ο νεαρός τεχνικός μπορεί να ζητήσει παίκτες όπως οι Μακρής, Κοταρέλας, Σάβαλα και ο γκολκίπερ Καραναστάσης που θα καλύψει την «φυγή» του Πέικοφ…
Ο Πέικοφ κατά την διάρκεια της ολιγόμηνης παραμονής του στην ερυθρόλευκη οικογένεια δεν κατάφερε να αποδείξει κάτι το αξιόλογο. Το μόνο που κατάφερε ήταν να αποτελέσει σε λίγα επίσημα ματς τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα.
Μετά τους Πέικοφ, Ξαντινίδη και Μηλιώτη, ο Βούλγαρος Ζντράφκο Στάνκοφ και ο Ελληνοαυστραλος Τόνι Χατζής, όπως όλα δείχνουν, θα είναι οι επόμενοι που θα δουν την πόρτα της εξόδου. Η τεχνική ηγεσία δεν τους υπολογίζει και τις προσεχείς μέρες, ανάλογα με το πότε θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα, θα κληθούν από τη διοίκηση να λύσουν την συνεργασία τους με την ΠΑΕ.
Για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής των «ερυθρολεύκων» στην κατηγορία, χρειάζεται η ομάδα να ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές με παίκτες έμπειρους και ικανούς να αντέξουν το βάρος ενός δύσκολου και επίπονου πρωταθλήματος, όπως είναι αυτό της Β’ Εθνικής. Η αναστολή του πρωταθλήματος πάντως έχει και ευεργετικά αποτελέσματα για τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν ακόμη 26 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, διάστημα αρκετά μεγάλο για να μπορέσει η ομάδα να βγει από το βαθμολογικό τέλμα. Εφόσον μάλιστα γίνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο έμψυχο δυναμικό και οι «ερυθρόλευκοι» ενισχυθούν με τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, μπορούν να ελπίζουν σε μια καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Ως τώρα ο Ολυμπιακός έχει τη χειρότερη πορεία των τελευταίων ετών στη Β΄ Εθνική, αφού σε 8 αγωνιστικές δεν έχει νίκη.
Η συνέχεια ως το τέλος του α γύρου είναι επίσης δύσκολη και αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι να αλλάξει η ψυχολογία και αυτό γίνεται μόνο με νίκες και συνεχόμενες επιτυχίες.
Ως το τέλος του α γύρου οι αγώνες είναι: Ολυμπιακός – Πιερικός, Εθνικός Αστέρας – Ολυμπιακός, Ολυμπιακός – Πανθρακικός, Καλλιθέα – Ολυμπιακός, Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός, Εθνικός – Ολυμπιακός, Ολυμπιακός Καλαμάτα, Ολυμπιακός Γιάννινα και Αιγάλεω – Ολυμπιακός.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου