ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν άλός

παρά-θιν-άλός-851206

Με το χιονιά μάς προέκυψε η Φάνη πάλι σε υπουργείο. Ηταν μια funny επιλογή για τη θέση του Μαγγίνα, η οποία για τη λύση του ασφαλιστικού θα προσφέρει απλώς και μόνο τη χρονική μετάθεση της όποιας συζήτησης ή «ρύθμισης».

Μετά την ενημέρωση στο νέο υπουργείο της, η Φάνη Πετραλιά ίσως μας κάνει και κάποια επίσκεψη στη Μαγνησία. Για έναν γρήγορο έλεγχο των κτισμάτων στην Καστάνη τη Σκοπέλου. Διότι μετά το Μαγγίνα, όλα από κόσκινο θα περάσουν…

Τα δικά μας συχαρίκια για το υπουργιλίκι θα τα στείλουμε αύριο, με την απεργία μας…

Τι λύσεις θα έχει η Φάνη για τη χρηματοδότηση του ασφαλιστικού; Το press.gr προβλέπει ένα σύστημα «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» με δυνατές επιλογές να ποντάρεις στα χρόνια που θα αντέξει ένας συνταξιούχος.

Καθόλου τυχαίο το παραπάνω, αφού η Φάνη ήταν ουσιαστικά εκείνη που έβαλε το ΛΟΤΤΟ στη ζωή μας το 1990, με στόχο να βγουν χρήματα για τους Μεσογειακούς του ’91.

Βέβαια ο Αλογοσκούφης υπόσχεται τώρα «αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στα Ταμεία». Μπορεί και 100% πάνω, στη σημερινή μηδενική χρηματοδότηση…

Αντε να το πιστέψουμε ότι οι εφημερίδες πήραν «τη μπουκιά από το στόμα» του Γιώργου, που ετοιμαζόταν να φέρει στη Βουλή, στη συζήτηση του προϋπολογισμού, την «καντίνα» του Μαγγίνα.
Αντε να νευρίασε με όποιον «διέρρευσε» το θέμα. Τι τους εμπόδιζε να κάνουν έστω μία αναφορά στο σκάνδαλο;

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου