ΤΟΠΙΚΑ

Στο «κουπί» των επιχειρήσεων

στο-κουπί-των-επιχειρήσεων-713476

Η Βολιώτισσα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κωπηλασίας κάνει τα πρώτα επιχειρηματικά της βήματα

Η τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας Τριανταφυλλιά Καλαμποκά εδώ και δύο εβδομάδες εκτός από την μεγάλη της αγάπη για τον αθλητισμό αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την επιχειρηματικότητα.

Τα πρώτα της βήματα στο χώρο τα κάνει με την βοήθεια του αδερφού της Κώστα Καλαμποκά, εγκαινιάζοντας πριν από δύο εβδομάδες το καφέ-αναψυκτήριο «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» στην οδό Κασσαβέτη-Δημητριάδος στο Πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, το οποίο άνοιξε υπό νέα διεύθυνση στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο.

Η Τριανταφυλλιά Καλαμποκά μετά από μια αποχή σχεδόν ενός έτους από την κωπηλασία σήμερα βρίσκεται στην νέα της στέγη στο ΝΟΒΑ για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα με σκοπό τις μελλοντικές διακρίσεις.

Αναφερόμενη στις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα της στην κωπηλασία η Τρινταφυλλιά Καλαμποκά επισημαίνει :

«Προσωπικά πιστεύω ότι μέχρι τώρα η καλύτερη στιγμή ήταν τα τρία συνεχόμενα χρυσά μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα το 2009, το 2010 και το 2011 στην κατηγορία νέων γυναικών. Μάλιστα την τελευταία φορά κάναμε και παγκόσμιο ρεκόρ με 6, 59.

Επίσης θεωρώ σημαντική επιτυχία την κατάκτηση της 7ης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών στο ελαφρύ σκιφ και της 4ης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών. Αυτή την στιγμή συνεχίζω προπονήσεις στο ΝΟΒΑ μετά την μεταγραφή μου από το ΟΕΑ/ΝΑΒ και αυτή την στιγμή συνεχίζω προπονήσεις με τον κ. Γιώργο Κουρκούμπα».

Ερωτηθείσα η Τρινταφυλλιά Καλαμποκά γιατί επέλεξε τον ΝΟΒΑ τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ :

«Κατ’ αρχήν ο ΝΟΒΑ βρίσκεται στην πόλη μου, την οποία δεν θέλω να αποχωριστώ. Παράλληλα, όμως, διαθέτει έναν εξαιρετικό προπονητή, που στο παρελθόν έχει να επιδείξει τεράστιες επιτυχίες στην Εθνική, όπως για παράδειγμα με τον Βασίλη Πολύμερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναφέρομαι στον κ. Γιώργο Κουρκούμπα, ο οποίος έχει μεγάλη πείρα και κάνει πολύ καλή δουλειά. Ο όμιλος τα τελευταία χρόνια ακολουθεί ανοδική πορεία και προσπαθεί να φτάσει στο σημείο που βρισκόταν παλιότερα. Για μένα ο ΝΟΒΑ είναι ένα νέο ξεκίνημα. Αρχίζω πάλι από την αρχή με την προσδοκία για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον».

Τέλος αναφερόμενη στην ενασχόληση της με την νέα επιχείρηση υπογράμμισε ότι είναι κάτι καινούργιo για την ίδια που απαιτεί σκληρή δουλειά, συντονισμένες κινήσεις και αφοσίωση όπως άλλωστε και η κωπηλασία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου