ΤΟΠΙΚΑ

Να επαναληφθεί το τρία στα τρία

να-επαναληφθεί-το-τρία-στα-τρία-851206

Η 14η αγωνιστική διεξάγεται αύριο Κυριακή για τον 4ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος. Οι ομάδες της Μαγνησίας προέρχονται από νίκες, καθώς η 13η αγωνιστική που πέρασε αποδείχθηκε γούρικη. Το ίδιο όμως τυχερή επιθυμούν να είναι και η αυριανή, με τον Θησέα να ταξιδεύει στην Ιτέα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα, τον Αστέρα να φιλοξενεί στο Ριζόμυλο τον Τύρναβο και τον Ρήγα Φεραίο να φιλοξενείται στο Μαρτίνο από τον Οπούντιο.

Θησέας Αγριάς
Την νίκη θα κυνηγήσει ο Θησέας Αγριάς στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Ιτέας. Οι παίκτες του Νίκου Χατζηκυριακίδη θα επιδιώξουν να φύγουν με το διπλό, αποτέλεσμα το οποίο κατέκτησε και ο Αστέρας Ριζομύλου την περασμένη αγωνιστική. Οι απουσίες των πράσινων μπορεί να είναι αρκετές, καθώς τέσσερις ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν, όμως υπάρχει πάντα η πίστη στις δυνάμεις των υπόλοιπων παικτών. Συγκεκριμένα οι Ντόντης και Ντέρτσας είναι τραυματίες, καθώς ταλαιπωρούνται από τράβηγμα, με τον πρώτο μάλιστα να γίνεται και αλλαγή την περασμένη αγωνιστική. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Π. Καραγκούνιας από τον ΣΔΠ Αχαΐας και βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Παπαχρήστος Σ. και Πέττας Α. του ίδιου συνδέσμου.

Αστέρας Ριζομύλου
Στην έδρα του θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Αστέρας φιλοξενώντας τον Τύρναβο 2005.
Το έργο για τους παίκτες του Μίλτου Καλόγηρου δεν είναι εύκολο, καθώς παρά το γεγονός πως ο Τύρναβος είναι νεοφώτιστος, είναι αρκετά ισχυρός. Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός των “ροσονέρι” δεν μπορεί να υπολογίζει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στον Καψάλη. Ο 25χρονος επιθετικός παρότι ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του δεν είναι έτοιμος και έτσι το πρόβλημα στην επίθεση παραμένει. Πέραν του Καψάλη στους απόντες συγκαταλέγεται και ο Σωκράτης Οικονόμου που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Άρχοντας της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Σέγκος Γ. από την Εύβοια. Χρέη βοηθών θα έχουν οι κ.κ. Παπαδημητρίου Δ.
και Λάμπρου Β..

Ρήγας Φεραίος
Ανάλογη απόδοση με τον αγώνα κόντρα στον Κίσαβο Συκουρίου θέλουν να πιάσουν στον Ρήγα και να ξεπεράσουν και το εμπόδιο του Οπούντιου Μαρτίνου. Οι κυανόλευκοι
μετά από πολύ καιρό κατάφεραν να ξεφύγουν από την ζώνη με τις ομάδες του υποβιβασμού και σίγουρα θέλουν να διατηρηθούν πάνω από αυτή. Από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ζαχαράκης, Ίττης και Θεοχαρόπουλος, αλλά και οι στρατευμένοι Φασούλας, Καναλιώτης και Μαστροδήμος.
Για να διευθύνουν την αναμέτρηση ορίσθηκαν οι κ.κ Ζήλος Α., Καραθάνος Β. και Λάκης Κ. από την Λάρισα.

Η αυριανή (14η) αγωνιστική
Αστέρας Ιτέας-Θησέας Αγριάς
Φιλοκτήτης-Απόλλων Λάρισας
Αστέρας Ριζομύλου-Τύρναβος
Βελούχι-Αστέρας Καρδίτσας
Αχιλλέας Φαρσάλων-Μυρίκη
Ανδρούτσος Γραβιάς-Αρης Αγ. Κωνστ.
Οπούντιος Μαρτίνου-Ρήγας Φεραίος
Κίσσαβος Συκουρίου-Φωκικός
Ρεπό: Ηρακλής Σοφάδων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου