ΤΟΠΙΚΑ

Παρέδωσε λίστα ενίσχυσης και «ξεκαθαρίσματος» ο Ζαλίκας

παρέδωσε-λίστα-ενίσχυσης-και-ξεκαθα-851206

Λίστα ενίσχυσης και ξεκαθαρίσματος του ρόστερ παρέδωσε ο Νίκος Ζαλίκας στον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη, Κώστα Χρόνη. Ο Κατερινιώτης τεχνικός βρέθηκε για δύο ημέρες στην Αθήνα και είχε συναντήσεις για θέματα της ομάδας με τον πρόεδρο αλλά και τον μεγαλομέτοχο Πέτρο Καϊμακάμη. Συζητήθηκαν μεταγραφικά θέματα αλλά και όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις που χρειάζεται να υπάρξουν για να λειτουργήσει η ομάδα καλύτερα και πιο αξιόπιστα στο μέλλον.
Στην λίστα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ άλλων και παίκτες που ανήκουν σε ρόστερ ομάδων της Σούπερ Λιγκ και μέχρι στιγμής δεν υπολογίζονται από τους προπονητές τους. Αρης, Αστέρας Τρίπολης και Βέροια είναι μερικές από τις ομάδες με τις οποίες θα προσπαθήσει η Νίκη να συνεργαστεί, προκειμένου να ενισχυθεί για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας. Οι περιπτώσεις των παικτών που θέλει η ομάδα της Ν. Ιωνίας να «ντύσει» στα κυανόλευκα είναι λίγο δύσκολες, ωστόσο ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές για να προστεθούν στο ρόστερ ως δανεικοί. Από κει και πέρα ο Νίκος Ζαλίκας παρέδωσε και την μπλακ λιστ με ποδοσφαιριστές που ίσως αποχωρήσουν από το δυναμικό της ομάδας. Ονόματα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας και μόνο όταν υπάρξει τελική απόφαση για κάποιον από αυτούς θα ανακοινωθεί κάτι επίσημα.
Στη Ν. Ιωνία συνεχίζει να δοκιμάζεται ο αμυντικός χαφ Ν. Παπαδόπουλος, που προς το παρόν δεν έχει παρθεί ακόμη απόφαση για την απόκτησή του. Ο ποδοσφαιριστής θα συμμετάσχει και στο σημερινό φιλικό παιχνίδι στην Καρδίτσα. Από κει και πέρα στα υπόψιν βρίσκεται και ο 22χρονος επιθετικός που είχε συμμετάσχει στο φιλικό που είχε γίνει στην Κατερίνη και ίσως ο Νίκος Ζαλίκας να τον ξαναδεί τις επόμενες ημέρες. Να σημειωθεί ότι οι δυο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας διεξήχθησαν υπό τις οδηγίες των κ.κ. Ταμπακόπουλου και Χατζή, αφού ο Κατερινιώτης τεχνικός ήταν στην Αθήνα.

Καμία εξέλιξη με Δινόπουλο
Οσον αφορά στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιώργου Δινόπουλου, μέχρι χθες κανείς από την διοίκηση δεν είχε ενοχλήσει ξανά τον παίκτη. Το συμβόλαιο του νεαρού τερματοφύλακα λήγει στις 31 Δεκεμβρίου και δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική συζήτηση για την παραμονή του. Ισως όμως σήμερα να υπάρξει επαφή με τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Χρόνη. Σε αντίθετη περίπτωση πολύ δύσκολα ο Δινόπουλος θα πειστεί να παραμείνει και ήδη έχει έτοιμες λύσεις για την συνέχεια της καριέρας του.
Eν τω μεταξύ μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στον Βόλο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Χρόνης. Πάντως ο Χρόνης στο στενό του περιβάλλον αφήνει ανοιχτό, σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδεχόμενο μετά την Γενική Συνέλευση να συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα, αλλά χωρίς να βρίσκεται στην θέση του προέδρου. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο και επίσημο επί του θέματος και δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ.

Φιλικό στην Καρδίτσα
Φιλικό παιχνίδι με την Αναγέννηση στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όποτε αυτό κι αν συμβεί, αλλά και με σκοπό να διατηρηθεί σε αγωνιστικό ρυθμούς, θα δώσει σήμερα η Νίκη στην Καρδίτσα. Το παιχνίδι θα αποτελέσει την άτυπη ρεβάνς του φιλικού που είχε διεξαχθεί πριν δυο εβδομάδες στο Πανθεσσαλικό στάδιο, το οποίο είχε λήξει χωρίς τέρματα για τις δυο ομάδες.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. και ο Νίκος Ζαλίκας θα έχει εκτός απροόπτου όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Τουλάχιστον στην χθεσινή προπόνηση γυμνάστηκαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές, αφού επανήλθαν τις τελευταίες ημέρες και οι Λάνγκερ και Καρακώστας. Υπάρχει πάντως η πιθανότητα, για προληπτικούς περισσότερο λόγους, οι δυο παραπάνω να μην αγωνιστούν.

Ανακοίνωση του Blue Club
Από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: »Εκτός από τη συνεχή και δυναμική παρουσία μας δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα, τις μέρες αυτές οφείλουμε να στηρίξουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Για αυτό καλούμε όλα τα μέλη μας και όλους τους Νικιώτες να προσφέρουν τρόφιμα και παιχνίδια, που θα διατεθούν σε οικογένειες που πραγματικά αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Οι προσφορές θα συγκεντρωθούν στα γραφεία του συνδέσμου (Δορυλαίου – Εγγλεζονησίου) μέχρι τις 24/12/07. Για ακόμη μία φορά πρέπει να δείξουμε την ανθρωπιά μας. Αγκαλιάστε την προσπάθεια του Blue Club».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου