ΤΟΠΙΚΑ

Η συνέντευξη Καραμανλή

η-συνέντευξη-καραμανλή-851206

Η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού δεν επελέγη τυχαία. Ήταν μόλις δύο εικοσιτετράωρα μετά την λαϊκή κατακραυγή της περασμένης Τετάρτης και λίγες μόλις ώρες πριν, σήμερα το πρωί, συνεχιστούν από αθηναϊκή εφημερίδα οι καταγγελίες για τον Υπουργό Απασχόλησης. Καταγγελίες που κάνουν λόγο ότι ο εκφραστής της κυβερνητικής πολιτικής για το ασφαλιστικό, εκτός από τον διορισμό της κόρης του στον ΟΤΕ, εκτός από την παράνομη απασχόληση Ινδών στην εξοχική του κατοικία στο Κορωπί, τώρα έρχονται νέες καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες είχε κατασκευάσει το εξοχικό του εκδίδοντας άδεια για αναψυκτήριο!!!
Εύλογα επομένως τίθεται το ερώτημα. Ο αρχάγγελος της κάθαρσης, αυτός που μίλησε για μηδενική ανοχή απέναντι στη διαπλοκή και τη διαφθορά, τι απαντά άραγε; Τέσσερα χρόνια ήταν καθώς φαίνεται αρκετά για να αποκαλυφθεί ότι η σεμνότητα και ταπεινότητα δεν ήταν παρά ένα επικοινωνιακό τρυκ για την ανακατάληψη της εξουσίας. Και οι ευθύνες δεν είναι φυσικά μόνον του κ. Μαγγίνα. Είναι πρώτα και κύρια του ίδιου του Κ. Καραμανλή, γιατί πάντα ο επικεφαλής, σε οποιοδήποτε επίπεδο εξουσίας, είναι αυτός που δίνει τον βηματισμό στο κόμμα ή την παράταξη.
Πολύ σωστά συνάδελφος υπενθύμισε χθες στον Πρωθυπουργό ότι σε ανάλογο αίτημα της Ν.Δ., όταν η τελευταία ήταν αξιωματική αντιπολίτευση, είχε αποπεμφθεί ο πρώην Υφυπουργός Δημόσιας τάξης του ΠΑΣΟΚ κ. Μαλέσιος είχε αποπεμφθεί από την Κυβέρνηση, επειδή φιλοξενούνταν σε σπίτι επιχειρηματία που κατηγορούνταν για εμπλοκή στο σκάνδαλο του Χρηματιστήριου. Τώρα που ο κ. Μαγγίνας που κατηγορείται με πολύ βαρύτερα παραπτώματα τι θα πράξει άραγε ο Πρωθυπουργός;

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου