ΤΟΠΙΚΑ

Αρχισαν οι αεροπορικές πτήσεις

αρχισαν-οι-αεροπορικές-πτήσεις-714382

Οι πρώτοι τουρίστες για την νέα σαιζόν προσγειώθηκαν την Κυριακή στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, η κίνηση του οποίου αναμένεται να αυξηθεί φέτος σε σχέση με πέρσι. Η πρώτη προσγείωση της σαιζόν έγινε στις 9.30 το πρωί από το Μπέργκαμο της Ιταλίας. Εφερε 54 επιβάτες από την Ιταλία. Αναχώρησαν 38 για το Μπέργκαμο.

—————————–

Η επόμενη πτήση ήρθε από την Φραγκφούρτη με 166 επιβάτες. Αναχώρησε με 80 επιβάτες. Επίσης στο αεροδρόμιο προσγειώθηκε, ως ενδιάμεσος σταθμός, αεροσκάφος προερχόμενο από την Θεσσαλονίκη για την Πάφο.

Όπως τόνισε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΑ Βόλου ο αερολιμενάρχης κ. Κων. Ευσταθίου για την φετινή περίοδο αναμένεται αύξηση της πληρότητας των αεροσκαφών έως και 100%. Από τις 15 Μαίου θα εκτελούνται εβδομαδιαίως 15 πτήσεις και με ώρες λειτουργίας του αεροδρομίου 65 εβδομαδιαίως. Στις 19 Ιουνίου αναμένεται ειδική πτήση από την Γενεύη με τουρίστες που έχουνπροορισμό μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Εύβοια.

Για φέτος, όπως είπε ο κ. Ευσταθίου, δεν προβλέπεται δρομολόγιο για την Ρώμη, ούτε για άλλους προορισμούς, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου