ΤΟΠΙΚΑ

Σοκ στον Ολυμπιακό Βόλου με Φλώρο

σοκ-στον-ολυμπιακό-βόλου-με-φλώρο-851206

Μεγάλο πλήγμα αποτελεί για τον Ολυμπιακό Βόλου ο σοβαρός τραυματισμός του Βασίλη Φλώρου. Ο ερυθρόλευκος αμυντικός
υπέστη ολική ρήξη χιαστών και σύντομα αναμένεται να υποβληθεί σε εγχείρηση. Τραυματίας είναι και ο Γιάννης Τσάγγαρης, ο οποίος ταλαιπωρείται με διάταση στον ώμο. Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι ψάχνονται για να βρουν αντίπαλο για φιλικό αγώνα το ερχόμενο Σάββατο.

Χάνει τη χρονιά ο Φλώρος
Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο τρόπο χθες οι εκτιμήσεις που ήθελαν τον Βασίλη Φλώρο να μένει εκτός αγώνων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το φιλικό με τον ΠΑΟΝΕ αποδείχθηκε εν τέλει καταστροφικό, καθώς ο Βασίλης Φλώρος τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση και η διάγνωση που βγήκε χθες κάνει λόγο για ρήξη χιαστών. Ως αποτέλεσμα αυτής της διάγνωσης είναι ο έμπειρος αμυντικός να χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς και να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση. Την ερυθρόλευκη ομάδα χτυπά για δεύτερη φορά το φαινόμενο των “χιαστών”, καθώς από τον ίδιο λόγο έχει μείνει εκτός και Δημήτρης Ακπαρίδης. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αναμένεται να μπει και πάλι στις προπονήσεις από τις αρχές του Γενάρη, καθώς ήδη ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και κάνει βάρη. Οι ερυθρόλευκοι όμως δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Η ενίσχυση στην άμυνα πλέον φαντάζει βέβαιη, αλλά πάντα το ρίσκο είναι μεγάλο. Πλέον οι μόνοι ετοιμοπόλεμοι για την θέση του στόπερ λογίζονται οι Πέτρου, Γενιτσαρίδης αλλά και ο νεαρός Σιγάλας με τους οποίους σίγουρα δεν βγαίνει η σεζόν. Υπό προϋποθέσεις μπορεί βέβαια να αγωνιστεί και ο Πακάλτσης, αλλά θα λείψει από τον χώρο της μεσαίας γραμμής, εκεί από όπου μπορεί να προσφέρει περισσότερα. Πέρα από τον Φλώρο στους τραυματίες συγκαταλέγεται και ο Γιάννης Τσάγγαρης, που επίσης τραυματίστηκε το προηγούμενο Σάββατο. Βέβαια η κατάσταση του Βολιώτη μέσου δεν τόσο σοβαρή όσο του Φλώρου. Οι εξετάσεις του έδειξαν διάταση στον ώμο και θα παραμείνει εκτός τουλάχιστον για τις επόμενες πέντε ημέρες ακολουθώντας θεραπεία.

Σύντομα οι αποδεσμεύσεις
Πολύ σύντομα αναμένεται από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να γίνει το ξεσκαρτάρισμα στο έμψυχο δυναμικό με παίκτες που δεν έχουν ως τώρα αποδείξει τις αρετές για τις οποίες αποκτήθηκαν. Η μεταγραφική περίοδος ξεκινά σε λίγο καιρό και σαφέστατα πρόθεση των ιθυνόντων είναι, εκτός από την ενίσχυση της ομάδας, και η αποδέσμευση μερικών παικτών, που στην ουσία γυαλίζουν τον πάγκο και δεν έχουν καταφέρει να πάρουν στο σπίτι τους την φανέλα βασικού. Ένας εξ αυτών των ποδοσφαιριστών είναι και ο Τόνι Χατζής που αποκτήθηκε πέρυσι μεσούσης της περιόδου. Είναι γεγονός πως στην Γ Εθνική μπόρεσε και πρόσφερε όποτε χρειάσθηκε, αλλά κατά την φετινή χρονιά δεν μπόρεσε να αρπάξει από τα… «μαλλιά» όποια ευκαιρία του παρουσιάστηκε. Η υπόθεση του Ελληνοαυστραλού, όπως και άλλων ποδοσφαιριστών, αναμένεται να κλείσει σύντομα από την ΠΑΕ. Σκοπός άλλωστε είναι οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται να μπορέσουν να βρουν την επόμενη ποδοσφαιρική τους στέγη όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Σε αναζήτηση αντιπάλου
Με φιλικά παιχνίδια αναμένεται να κλείσουν οι κενές ημερομηνίες που δημιουργήθηκαν μετά την συνέχιση της αναστολής των πρωταθλημάτων σε Β και Γ Εθνική. Όπως όλοι οι προπονητές, έτσι και ο Σούλης Παπαδόπουλος θέλει να κρατήσει σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση τους παίκτες του. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα εφικτό, αφού από την στιγμή που ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει πως δεν υπάρχει επίσημη αγωνιστική κίνηση, μπορεί να ξεφύγει από το πρόγραμμα και τους εσωτερικούς κανονισμούς μιας ομάδας. Έτσι μέσα από τα φιλικά μπορεί να διαπιστωθεί σε ένα μεγάλο βαθμό η αγωνιστική κατάσταση ενός ποδοσφαιριστή. Οι ερυθρόλευκοι ως τώρα έχουν δώσει τρία συνεχόμενα φιλικά στην έδρα τους με αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικής από την δικιά τους και στις τρεις κατέκτησαν την νίκη. Πλέον πρόθεση του τεχνικού τιμ είναι να κλειστεί για την επόμενη εβδομάδα φιλικός αγώνας με ομάδα επιπέδου Β Εθνικής ή ακόμη και μεγαλύτερης κατηγορίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου