ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η Ένωση Συντακτών καταδικάζει

η-ένωση-συντακτών-καταδικάζει-715099

Με αφορμή τον προπηλακισμό Βολιωτών δημοσιογράφων χθες στο AEL F.C. ARENA (ΑΕΛ-Νίκη 1-1)από μερίδα «θερμοκέφαλων» οπαδών της γηπεδούχου ομάδας, η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τον απρόκλητο προπηλακισμό που δέχτηκαν χθες στα δημοσιογραφικά θεωρεία του AEL F.C. ARENA συνάδελφοι αθλητικογράφοι που κάλυπταν δημοσιογραφικά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων της ΑΕΛ και της Νίκης Βόλου.

Το νέο περιστατικό βίας, που προκλήθηκε από «θερμοκέφαλους» οπαδούς μετά τη λήξη του αγώνα, έρχεται να καταδείξει για μια φορά ακόμη την ανεπάρκεια των αστυνομικών μέτρων στο γήπεδο καθώς και τη μη λήψη ικανοποιητικών μέτρων για την προστασία των συναδέλφων κατά την άσκηση του λειτουργήματός τους.

Το Δ.Σ. ζητά από την Α.Δ. Λάρισας τη σύλληψη των υπαιτίων και δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση, ότι οι προκλήσεις και η ωμή βία, απ’ όπου κι αν προέρχονται, δεν θα κάμψουν το φρόνημα της μαχόμενης δημοσιογραφίας

Η άσκηση βίας είναι έργο κάποιων που προσπαθούν να εμποδίσουν την ενημέρωση των πολιτών και αυτό δεν θα επιτρέψουμε να περάσει.»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου