ΤΟΠΙΚΑ

Το ΕΒΟΛ στα ράφια του Σκλαβενίτη

το-εβολ-στα-ράφια-του-σκλαβενίτη-851206

Νέος προοπτικές ανοίγονται για την ΕΒΟΛ μετά την συμφωνία που υπέγραψε στην Αθήνα ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Βόλου κ. Νικήτας Πρίντζος με τη γνωστή αλυσίδα του Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης. Πιο συγκεκριμένα η αλυσίδα Super ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ θα τοποθετήσει στα ράφια των 80 καταστημάτων της που έχει στην περιοχή της Αττικής τα βιολογικά προϊόντα της ΕΒΟΛ, τα οποία είναι το κατσικίσιο βιολογικό γάλα, το γιαούρτι, το τυρί, το βούτυρο, το ανθότυρο και το βιολογικό πρόβειο γιαούρτι.
Τα ανωτέρω βιολογικά προϊόντα θα παραδίδονται στις κεντρικές αποθήκες του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στην Αθήνα και από εκεί θα διανέμονται από την ίδια την εταιρεία στα καταστήματά της.
Μετά την συμφωνία αυτή τα βιολογικά προϊόντα της ΕΒΟΛ θα βρίσκονται σε 350 καταστήματα S/M στην Αθήνα των αλυσίδων ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ – CARREFOUR καθώς επίσης και σε 140 μικρά καταστήματα βιολογικών προϊόντων στην περιοχή της Αττικής. Την διανομή στα ανωτέρω θα κάνει η εταιρία διανομής βιολογικών προϊόντων ΕΒΙΚ, η οποία επίσης ανέλαβε και την διανομή σε όλη την Νότια Ελλάδα των βιολογικών προϊόντων της ΕΒΟΛ.
Όπως γίνεται αντιληπτό, η καινούρια συμφωνία σε συνδυασμό και με τις προηγηθείσες δίνει νέα προοπτική στην ΕΒΟΛ, η διοίκηση και το προσωπικό της οποίας κάνει αγώνα δρόμου πλέον για να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις και στα νέα δεδομένα, τα οποία όπως πιστεύεται θα οδηγήσουν την ΕΒΟΛ σε σημαντική αναπτυξιακή πορεία στο πολλά υποσχόμενο νέο και ραγδαία εξελισσόμενο κλάδο των βιολογικών τροφίμων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου