ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα με ΠΑΟΝΕ ο Ολυμπιακός για ένα φιλικό «ξεμούδιασμα»

σήμερα-με-παονε-ο-ολυμπιακός-για-ένα-φ-851206

Τον ΠΑΟΝΕ θα φιλοξενήσει σήμερα στις 3.30 μ.μ. ο ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου με σκοπό να ξεφύγει από την ρουτίνα των προπονήσεων. Η νέα αναβολή στα πρωταθλήματα άλλωστε έχει οδηγήσει σε αυτό το μονοπάτι τους συλλόγους Β και Γ Εθνικής. Από την άλλη στον αέρα παρέμεινε μέχρι χθες η συνάντηση των κ.κ. Βασιλειάδη και Σταυρίδη
στο Δημαρχιακό μέγαρο, αφού μέχρι χθες αργά το βράδυ δεν είχε ορισθεί η νέα συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών.

Στον αέρα η συνάντηση
Στον αέρα παρέμεινε μέχρι χθες αργά το βράδυ η δεύτερη συνάντηση των δύο διοικήσεων της ΠΑΕ ΑΣΚ Ολυμπιακός και του ΤΑΠ ΑΟ Εθνικός Ολυμπιακός. Το μόνο βέβαιο στοιχείο της υπόθεσης είναι η αγωνία του ερυθρόλευκου κόσμου, που περιμένει τις εξελίξεις ώστε να επιτευχθεί η πολύκροτη συνένωση. Αγωνία η οποία κρατά εδώ και καιρό και επιθυμία της πλειοψηφίας του κόσμου είναι η δημιουργία ενός ενιαίου Ολυμπιακού που θα εκπροσωπεί την πόλη του Βόλου.

Φιλικό σήμερα στις 3.30 μ.μ.
Με φιλικό αγώνα είναι έτοιμη να “ξεδώσει” σήμερα η ομάδα του ΑΣΚ Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι στις 3.30 μ.μ. θα φιλοξενήσουν την ομάδα του ΠΑΟΝΕ προκειμένου να δώσουν το τρίτο τους συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι ως αποτέλεσμα των συνεχόμενων αναστολών στα πρωταθλήματα της Β και Γ Εθνικής. Απέναντι στους παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου θα βρεθεί ο ΠΑΟΝΕ που συμμετέχει στην Γ Εθνική και τον Βόρειο όμιλο και πέρυσι είχε βρεθεί στο δρόμο των ερυθρόλευκων στην πορεία προς την επιστροφή τους στην Β Εθνική. Όπως συνηθίζεται από τον 40χρονο τεχνικό, η αρχική ενδεκάδα θα αποτελέσει πρόβα πρωταθλήματος έστω και αν αυτό δεν είναι γνωστό πότε θα ξεκινήσει. Στην διάθεσή της τεχνικής ηγεσίας θα είναι άπαντες πλην από τον Χαϊκάλη που ακολουθεί θεραπεία, αλλά και του Ακπαρίδη που είναι μόνιμα απών λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.
Όπως είναι λογικό χρόνο συμμετοχής θα έχουν και όσοι δεν θεωρούνται “βασικοί” με σκοπό να δείξουν κάτι από την αξία τους και να υπολογιστούν καλύτερα και με άλλο μάτι στο μέλλον. Παίκτες όπως οι Γεωργιάδης, Διαμάντης και Γιακάκογλου έχουν αποδείξει κατά καιρούς πως μπορούν αλλά και πως θέλουν να συμβάλουν στο φετινό στόχο της ομάδας, που δυστυχώς κατέληξε να είναι η παραμονή στην Β Εθνική κατηγορία, η οποία κατακτήθηκε με τόσο κόπο πέρυσι. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται α έχουν και οι Σαρρής, Κοντέων και Γενιτσαρίδης, που χθες προπονήθηκαν δίχως να έχουν εκ νέου ενοχλήσεις.

Πληρωμές στην ΠΑΕ
Από τα γραφεία της ΠΑΕ πέρασαν χθες οι ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές.
Αφορμή η καταβολή χρημάτων προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η κίνηση αυτή σίγουρα χαροποίησε και ικανοποίησε τις τάξεις του ερυθρόλευκου στρατοπέδου, που είδαν επιτέλους το χρώμα του χρήματος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου