ΤΟΠΙΚΑ

«Ξεμούδιασμα» με Εθνικό στην Κατερίνη η Νίκη

ξεμούδιασμα-με-εθνικό-στην-κατερίν-851206

Μοναδική διέξοδος από τις προπονήσεις είναι τα φιλικά παιχνίδια για τη Νίκη, όπως και για τις υπόλοιπες ομάδες της Β’ και της Γ’ Εθνικής. Ετσι οι κυανόλευκοι θα συνεχίσουν για τρίτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο τις φιλικές αναμετρήσεις, αυτή την φορά στην Κατερίνη, αντιμετωπίζοντας σήμερα το απόγευμα τον Εθνικό.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στην Πιερία και εκτός απροόπτου ο Νίκος Ζαλίκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πάγκαλη, Ντούλα, Καρακώστα και Λάνγκερ, που άλλοι ταλαιπωρούνται και άλλοι προέρχονται από τραυματισμούς και φυσικά δεν υπάρχει κανένας λόγος για να ρισκάρει η τεχνική ηγεσία με την συμμετοχή τους. Οι υπόλοιποι παίκτες θα μοιραστούν το χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό παιχνίδι, που θα αποτελέσει για αυτούς ακόμη ένα τεστ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του ντέρμπι με τον Εθνικό Ολυμπιακό. Μέχρι σήμερα η τοπική «μονομαχία» έχει αναβληθεί τρεις φορές λόγω των γνωστών προβλημάτων που υπάρχουν μεταξύ Σούπερ Λίγκα και ΕΠΑΕ, που είχαν ως αποτέλεσμα την αναστολή των πρωταθλημάτων της δεύτερης και της τρίτης κατηγορίας, για τα οποία είναι υπεύθυνη η τελευταία.
Εν τω μεταξύ συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Πέτρου Καϊμακάμη, του προέδρου Κώστα Χρόνη και του προέδρου της Ερασιτεχνικής Νίκης, Νώντα Μαρίτση, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ώστε να συζητηθεί το θέμα του Παντελής Μαγουλάς. Συγκεκριμένα μίλησαν για τα σχέδια ανάπλασης και αξιοποίησης του γηπέδου της Μαιάνδρου, ώστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα η ομάδα να επιστρέψει στην φυσική της έδρα. Οι τρεις τους κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι για να γίνουν πραγματικότητα τα έργα ανακατασκευής, θα πρέπει να υπάρξει και η οικονομική στήριξη από την πολιτεία. Ηδη έχει ξεκινήσει η ανακατασκευή του χλοοτάπητα του Παντελής Μαγουλάς, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον για τις προπονήσεις της ομάδας. Πάντως διακαής πόθος όλων είναι να επιστρέψει η Νίκη και για τους επίσημους αγώνες της στην… πάλαι ποτέ καυτή της έδρα, καθώς το Πανθεσσαλικό έχει στερήσει από την ομάδα πολύτιμους βαθμούς.
Να θυμίσουμε ότι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Χρόνης, αναμένεται στον Βόλο, προκειμένου να κάνει επαφές για θέματα που αφορούν στην ομάδα και ένα από αυτά είναι φυσικά και το γηπεδικό.
Προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει και το θέμα της παραμονής του Γιώργου Δινόπουλου. Ηδη μια πρώτη επαφή υπήρξε, αλλά ακόμη δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα δεδομένο για το νεαρό γκολκίπερ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στις 31 Δεκεμβρίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου