ΤΟΠΙΚΑ

Δύσκολες αποστολές για τις τρεις βολιώτικες ομάδες

δύσκολες-αποστολές-για-τις-τρεις-βολι-851206

Δύσκολες αποστολές από τις οποίες χρειάζονται απαραίτητα τα «δίποντα» περιλαμβάνει η σημερινή 9η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ για την Ανάληψη, τον Θεσσαλικό και την Μεταμόρφωση. Η Ανάληψη υποδέχεται την Ελασσόνα στο ΕΑΚ, η Μεταμόρφωση φιλοξενεί στο κλειστό του Αδαμόπουλου τη Νίκαια, ενώ ο Θεσσαλικός θα αντιμετωπίσει τους Τιτάνες στον Παλαμά.
Ντέρμπι θα γίνει στο κλειστό του Βόλου στις 5.30 μ.μ. ανάμεσα στην τοπική ομάδα και στην Ανάληψη. Οι κυανέρυθροι, μετά την ήττα από τον Θεσσαλικό, αναζητούν το δίποντο που θα τους απαλλάξει από την ισοβαθμία στην τελευταία θέση της κατάταξης, ενώ από την πλευρά της η φιλοξενούμενη ομάδα θέλει επίσης το ροζ φύλλο για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Βέβαια η Ελασσόνα δεν δείχνει τόσο δυνατή ώστε να κάνει το διπλό στον Βόλο, αλλά αν της δοθεί η ευκαιρία μπορεί να κάνει την ζημιά στους γηπεδούχους, που πρέπει πάση θυσία να κατακτήσουν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Για την ομάδα του Κώστα Μαντζίρη πρόβλημα τραυματισμού στον τετρακέφαλο αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της εβδομάδας, ο Νίκος Μαυροφώτης, ωστόσο αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση.
Ο Θεσσαλικός με την… φόρα από τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με την Ανάληψη, θα προσπαθήσει να έχει ανάλογη συνέχεια στον Παλαμά. Βέβαια η αποστολή του είναι εξαιρετικά δύσκολη σε μια από τις πιο καυτές έδρες του πρωταθλήματος, αλλά στο βολιώτικο συγκρότημα επικρατεί αισιοδοξία για το αποτέλεσμα.
Την ίδια ώρα (17.30) η Μεταμόρφωση μετά το διπλό στην Ελασσόνα, θα ψάχνει απέναντι στην επικίνδυνη Νίκαια στο κλειστό του Αδαμόπουλου τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. Το Λαρισινό συγκρότημα υπολείπεται δύο βαθμούς της ομάδας του Γιάννη Στεργιόπουλου και προέρχεται από εντός έδρας ήττα στο καλάθι από τον πρωτοπόρο Αίολο. Το τεχνικό τιμ ζητά από τους παίκτες του πειθαρχία και σοβαρότητα για σαράντα λεπτά και άπαντες πιστεύουν ότι με εμφάνιση ανάλογη των δυνατοτήτων τους, οι παίκτες της Μεταμόρφωσης δεν θα έχουν πρόβλημα να πάρουν το ροζ φύλλο στην έδρα τους με αντίπαλο τη Νίκαια.

Το σημερινό πρόγραμμα στην Α1 ΕΣΚΑΘ:
ΕΑΚ Βόλου, 17:30: Ανάληψη-Ελασσόνα
ΕΑΚ Καρδίτσας, 17:30: Καρδίτσα-Τύρναβος
ΕΑΚ Λάρισας, 17:30: Αστέρας-Ικαροι
Αγ. Θωμά, 17:30: Κεραυνός-ΕΑΛ
Παλαμά, 17:30: Τιτάνες-Θεσσαλικός
Αδαμόπουλος, 17:30: Μεταμόρφωση-Νίκαια
Δημοτικό Τρικάλων, 20:00: Αίολος-Αμπελώνας

Α2 ΕΣΚΑΘ
ΣΗΜΕΡΑ
ΕΑΚ Λάρισας, 15:30: Εθνικός-Ζαγορά
Αγιάς, 18:00: Ερμής-Περσέας
Αδαμόπουλος, 19:30: ΓΣ Βόλου-Περραιβός
ΑΥΡΙΟ
Αλμυρού, 10:30: Αλμυρός-Σκιάθος
Πορταριάς, 17:30: Κατηχώρι-Λεχώνια

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου