ΤΟΠΙΚΑ

13η και τυχερή αύριο στη Δ’ Εθνική

13η-και-τυχερή-αύριο-στη-δ-εθνική-851206

Να αποδειχθεί τυχερή θέλουν την 13η αγωνιστική οι ομάδες του περιφερειακού. Ο Θησέας θα φιλοξενήσει τον Φιλοκτήτη, ο Ρήγας τον Κίσαβο, ενώ μάχη Αστέρων θα έχουμε στην Ιτέα, με την ομάδα του Ριζομύλου να φιλοξενείται από την τοπική ομάδα.

ΘΗΣΕΑΣ
Την ομάδα του Φιλοκτήτη υποδέχεται την Κυριακή ο Θησέας Αγριάς. Οι «πράσινοι» επιθυμούν τη νίκη μετά την ισοπαλία στο Ριζόμυλο, έχοντας στο πλευρό τους αυτή τη φορά και την βοήθεια του κόσμου τους. “Η νίκη για μας είναι μονόδρομος για ακόμη μία φορά. Δεν έχουμε περιθώρια ήττας και θα δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό για να φθάσουμε στους τρεις βαθμούς” τονίζει ο τεχνικός της ομάδος της Αγριάς. Στα θετικά για ακόμη μια αγωνιστική συγκαταλέγεται το γεγονός πως ο Θησέας θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αφού δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα είτε τραυματισμού είτε τιμωρίας. Στο Δημοτικό γήπεδο της Αγριάς διαιτητής θα είναι ο κ.Α. Στραντζαλίδης από τον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ Μ. Γιαγλής και Α. Ντάβελας.

ΑΣΤΕΡΑΣ
Στο Δημοτικό Στάδιο Ιτέας θα βρεθεί την Κυριακή ο Αστέρας Ρζομύλου. Αντίπαλος των «ροσονέρι» αυτή τη φορά θα είναι ο τοπικός Αστέρας στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής. “Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο, όπου και αν βρεθούμε, σε όποια έδρα. Πιστεύω στην ομάδα που έχουμε φτιάξει και ενδεικτικό είναι πως και οι παίκτες μου πιστεύουν στον εαυτό τους. Αν δεν γινόταν αυτό, δεν θα γυρίζαμε άλλωστε και τα τρία τελευταία ματς” δηλώνει ο τεχνικό των “ροσονέρι” Μίλτος Καλόγηρος. Αμφίβολος για την ομάδα του Ριζομύλου είναι ο Καψάλης που έχει ένα τράβηγμα μετά το ματς με τον Θησέα. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί αύριο είναι μοιρασμένες για τον 25χρονο επιθετικό. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ.Σ. Κοσικίδης από την Αθήνα και για βοηθούς θα έχει τους κ.κ Κ. Κολοβό και Α. Μεϊντάνα από τον ίδιο σύνδεσμο.

ΡΗΓΑΣ
Στην έδρα του επιστρέφει να αγωνιστεί ο Ρήγας Φεραίος. Οι κυανόλευκοι θέλουν πάση θυσία την νίκη που θα τους ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στην προσπάθεια αυτή δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν οι Ζαχαράκης που είναι τιμωρημένος, οι Φασούλας και Καναλιώτης που είναι στρατευμένοι, αλλά και ο Ίττης, ο οποίος πιθανότατα θα οδηγηθεί στο χειρουργείο για αρθροσκόπηση στο μηνίσκο. Σε αυτή την περίπτωση η επιστροφή του αναμένεται σε ένα μήνα. Ο τεχνικός των κυανόλευκων τόνισε για τον αγώνα ότι “για εμάς πλέον δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να νικήσουμε, αφού η θέση μας δεν είναι η καλύτερη. Έχουμε συνειδητοποιήσει την άσχημη θέση στην οποία βρισκόμαστε, είναι καθοριστικό ματς και πάμε να το πάρουμε”. Τον ρόλο του διαιτητή θα αναλάβει ο Γ. Θεοχάρης από την Θεσσαλονίκη και τον ρόλο των βοηθών θα έχουν οι Δ.Κατικαρίδης και Ε.Μπέλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου