ΤΟΠΙΚΑ

Νέο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Αλμυρό

νέο-κατάστημα-της-τράπεζας-πειραιώς-σ-851206

Ενα νέο τραπεζικό κατάστημα έρχεται να προστεθεί στο πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων ενός από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, της Τράπεζας Πειραιώς. Η έναρξη της λειτουργίας του νέου υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στον Αλμυρό Βόλου, του πρώτου καταστήματος της τράπεζας στην συγκεκριμένη περιοχή, θα γίνει την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου. Το υποκατάστημα θα στεγάζεται στο ισόγειο του κτιρίου του Δημαρχείου Αλμυρού, στην κεντρική πλατεία, στο σημείο όπου στεγαζόταν πρωτύτερα το Ζηλάσιον επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου 117. Υπεύθυνη του καταστήματος θα είναι η κ. Μανωλία Μυγιάκη και το κατάστημα θα προσφέρει την πλήρη γκάμα των τραπεζικών προϊόντων σε έναν σύγχρονο, φιλικό και άνετο χώρο έτοιμο να ικανοποιήσει και να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις και ανάγκες των κατοίκων της περιοχής άμεσα και γρήγορα.

Στον Ν. Μαγνησίας η Τράπεζα Πειραιώς ήδη αριθμεί τέσσερα καταστήματα, δύο καταστήματα στον Βόλο, ένα στην Νέα Ιωνία και τον Ιούνιο του 2007 ξεκίνησε την λειτουργία του το πρώτο κατάστημα της τράπεζας στην Σκιάθο. Η έναρξη λειτουργίας ενός τραπεζικού καταστήματος στον Αλμυρό Βόλου, εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς για συνεχή εξέλιξη, ανάπτυξη και ενδυνάμωση των μεγεθών του και της παρουσίας του στην ελληνική περιφέρεια καθώς και στην όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του.

Σημειώνεται ότι η Τράπεζα Πειραιώς συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιφέρειας στηρίζοντας ενεργά και διευκολύνοντας τις ενέργειες του αγροτικού κόσμου. Σέβεται τον Έλληνα αγρότη και προσφέρει για αυτόν και στο υποκατάστημα Αλμυρού ειδικά τραπεζικά προϊόντα, καταθετικές και επενδυτικές λύσεις και άλλα χρήσιμα εργαλεία ειδικά σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ανάγκες του και τις επιθυμίες του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου