ΤΟΠΙΚΑ

Ο ΟΛΒ στην έκθεση κρουαζιέρας «Μαϊάμι 2013»

ο-ολβ-στην-έκθεση-κρουαζιέρας-μαϊάμι-20-880

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η διεθνής έκθεση κρουαζιέρας στο Μαϊάμι. (Seatrade miami 2013), που φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο συμμετοχών. Τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου εκπροσώπησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Ιωάννης Πρίγκος και το στέλεχος του ΟΛΒ ΑΕ κ. Παναγιώτης Φεύγας.

Ο κ. Πρίγκος δήλωσε ότι οι επαφές που πραγματοποίησε με εκπροσώπους των μεγαλυτέρων εταιριών κρουαζιέρας, όπως η Royal Carribean, η Noregean Cruises, η Carnival αλλά και μικρότερες όπως η Seabour, επιβεβαίωσαν αυτή τη φορά το ενδιαφέρον τους για το Βόλο και δήλωσαν ότι είναι έτοιμοι να τον εντάξουν στο χάρτη των προορισμών τους.

Ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλός του κ. Γιάννης Πρίγκος στις συναντήσεις με τα στελέχη των εταιρειών κρουαζιέρας ανέφερε ότι η κρουαζιέρα είναι προτεραιότητα για το Βόλο εξ αιτίας των δυνατοτήτων της περιοχής, αλλά και γιατί το λιμάνι είναι ένα από τα λιμάνια που μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλα, σύγχρονα κρουαζιερόπλοια.

Ο Βόλος συμμετείχε για τρίτη φορά σε αυτόν τον διεθνή θεσμό, εδραιώνοντας την παρουσία του και ολοκληρώνοντας έναν πρώτο κύκλο παρουσιών που τον εντάσσουν πλέον στα λιμάνια κρουαζιέρας, δημιουργώντας σημαντικές προσδοκίες για τα επόμενα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης κ Πρίγκος συνάντησε τον ΓΓ του ΕΟΤ κ Πάνο Λιβαδά, ο οποίος που εκπροσώπησε την Ελληνική κυβέρνηση, και συζήτησε μαζί του για θέματα του λιμένος Βόλου που αφορούν στο θαλάσσιο τουρισμό.

Η φετινή παρουσία της Ελλάδας στην έκθεση έγινε με ενιαία συμμετοχή στο Εθνικό Περίπτερο.. Στην έκθεση για την κρουαζιέρα στο Μαϊάμι συμμετείχαν περισσότερες από 900 εταιρίες και εκθέτες από 123 χώρες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου