Μεθαύριο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2013-03-17, 14:11:36
  Μεθαύριο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο Βόλο

Ολες οι αφίξεις που θα γίνουν μέσα στο 2013

 Μεθαύριο το πρωί φτάνει στο λιμάνι του Βόλου το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για το 2013, από τα 27 συνολικά που θα ελλιμενιστούν στην περιοχή μας. Πρόκειται για το FTI Berlin που αναμένεται να προσεγγίσει στο λιμάνι του Βόλου λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τρίτης, προερχόμενο από το Κουσάντασι της Τουρκίας.

Το FTI Berlin θα αναχωρήσει για το επόμενο λιμάνι, τον Πειραιά, στις 5 το απόγευμα της ίδιας μέρας. (Όλα τα κρουαζιερόπλοια που θα προσεγγίσουν το λιμάνι του Βόλου μέσα στο 2013, απεικονίζονται στον πίνακα).

Εξάλλου επέστρεψαν χθες από το Μαϊάμι των ΗΠΑ ο Πρόεδρος του ΟΛΒ Γιάννης Πρίγκος και ο εκπρόσωπος του ΟΛΒ στην τεχνική επιτροπή της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος κ. Παν. Φεύγας. Οι δύο εκπρόσωποι του ΟΛΒ συμμετείχαν στην Παγκόσμια Έκθεση Κρουαζιέρας που πραγματοποιήθηκε από 11 - 14 Μαρτίου στην αμερικανική μεγαλούπολη.

Το ενδιαφέρον από την ερχόμενη Τρίτη εστιάζεται στις ανακοινώσεις που θα γίνουν από τον ΟΛΒ για τα αποτελέσματά της, καθώς, όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία συνηγορούν ότι από το 2014 θα έχουμε ρεκόρ αφίξεων. 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
8
=