ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν άλός

παρά-θιν-άλός-851206

Τελικά, η θητεία του Χατζηδάκη στην Ευρωβουλή, δεν ήταν κάτι σαν φροντιστήριο για να γίνει μετέπειτα υπουργός. Μάλλον κάτι σε… εξεταστήριο θα ήταν. Η μισή του θητεία ως ευρωβουλευτή ήταν για κατάθεση ερωτήσεων επιβαρυντικών για την «Ολυμπιακή». Ως πτυχιούχος πλέον, κάνει τώρα την πρακτική του κλείνοντας την εταιρία.

Το φυσικό αέριο δεν μπαίνει μόνο στη ζωή μας, που λέει η διαφήμιση, μπαίνει και στους εξοπλισμούς μας. Τώρα καταλάβαμε τα διπλά εγκαίνια του ρώσικου αγωγού και την πρεμούρα των Αμερικάνων να χαλάσουν τη δουλειά με τον Πούτιν.
Γίναμε η πρώτη χώρα του ΝΑΤΟ που αγόρασε 450 ρώσικα άρματα μάχης. Περίπου 1,5 δις ευρώ για 15 χρόνια το κόστος.

Στο παρασκήνιο έχει συμφωνηθεί μεγαλύτερου ύψους αγορά εξοπλισμού από τις ΗΠΑ, γι’ αυτό δεν ακούστηκαν κραυγές. Θα πάρουν όλο τον εξοπλισμό των μαχητικών αεροπλάνων μας.

Μπαρούτι ο Ρέππας και προβληματισμένος ο Παπανδρέου από τη χθεσινή ψηφοφορία εκλογής του 7μελούς προεδρείου της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Βγήκε μεν πρώτος ο Ρέππας με 54 ψήφους αλλά το 2004 είχε πάρει 65. Οι δε τρεις υποψήφιοι του Βενιζέλου όχι μόνο εκλέχθηκαν αλλά είχαν και ψήφους πάνω από τους 25 βουλευτές που αριθμεί η ομάδα τους.

Τελικά οι εσοχές στα πεζοδρόμια για την προσωρινή στάση λόγω των κορυνών έγιναν (τουλάχιστον στην Καρτάλη) μόνιμα αγκυροβόλια Ι.Χ.περιοίκων. Οχι, θα έμενε ανεκμετάλλευτο τέτοιο δώρο…

Λιάπης αυτοπροσώπως στο Βόλο σήμερα, για να δει τι πρέπει να γίνει στις αθλητικές μας υποδομές ενόψει των Μεσογειακών του 2013. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να γίνουν έργα πριν το… 2012, παρά την παρουσία Αλογοσκούφη στο Οικονομίας; Εκτός και αν ο «τσάρος» πάει για κάποια από τις ελληνικές θέσεις σε διεθνείς οργανισμούς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου