ΤΟΠΙΚΑ

Στην αναμονή για το πρωτάθλημα και τη συγχώνευση

στην-αναμονή-για-το-πρωτάθλημα-και-τη-σ-851206

Στις εξελίξεις στα μέτωπα της συγχώνευσης και της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος έχουν στρέψει πλέον το ενδιαφέρον τους στον Ολυμπιακό. Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο αγωνιούν, όπως είναι φυσιολογικό, για το τι θα ανακοινωθεί σήμερα από την αρμόδια επιτροπή, αφού όλα τα επόμενα παιχνίδια είναι οριακά για τους ερυθρόλευκους και το μέλλον τους στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Οριακή είναι και η κατάσταση της συγχώνευσης των δύο Ολυμπιακών, με τον κ. Βασιλειάδη να αναμένεται στον Βόλο, ώστε να γίνει η συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΑΠ Εθνικός Ολυμπιακός κ. Σταυρίδη παρουσία φυσικά του ανθρώπου που έφερε τους δύο πόλους σε έλξη και δεν είναι άλλος από τον Δήμαρχο Βόλου.

Η συγχώνευση
Η συγχώνευση μεταξύ των δύο Ολυμπιακών είναι κάτι που όσο αφορά στον φίλαθλο κόσμο του Βόλου, άλλο τόσο αφορά και στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Η νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται και πάλι να γίνει στο Δημαρχείο παρουσία φυσικά του Δημάρχου του Βόλου κ. Βούλγαρη. Ο κ. Βασιλειάδης αναμένεται στον Βόλο, προκειμένου να γίνει ο διακανονισμός σε θέματα οικονομικά και νομικά μεταξύ των δύο συλλόγων, ώστε να προχωρήσει και να υλοποιηθεί το όνειρο του βολιώτικου λαού. Από την στιγμή άλλωστε που οι δύο πλευρές δεν έρθουν σε συμφωνία, οι οργανωμένοι σύνδεσμοι έχουν προαναγγείλει αποχή από κάθε ερυθρόλευκη δραστηριότητα. Ο τρόπος που θα γίνει η συγχώνευση έχει βρεθεί στις ώρες που κράτησε η πρώτη συνάντηση στο Δημαρχείο το προηγούμενο Σάββατο. Απομένει πλέον και η συγκατάβαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Ατομικό για τέσσερις στην Αθήνα, παραμένει ο Χαϊκάλης
Στα αγωνιστικά αυτό που απασχολεί τον τεχνικό του ερυθρόλευκου συλλόγου Σούλη Παπαδόπουλο είναι η κατάσταση της υγείας του Γεράσιμου Χαϊκάλη, που βρέθηκε προχθές στην Αθήνα για να δει γιατρό και να ακολουθήσει θεραπεία. Ο 23χρονος επιθετικός μάλιστα παρέμεινε στην πρωτεύουσα για να συνεχίσει εκεί θεραπείες.
Παράλληλα το παρών στην χθεσινή απογευματινή προπόνηση δεν έδωσαν οι Φονσέκα, Γενιτσαρίδης, Σαρρής και Κοντέων. Ο πρώτος, όπως και οι υπόλοιποι, δεν έχουν κάτι το ανησυχητικό και αναμένεται να μπουν και πάλι δυνατά από σήμερα στις προπονήσεις. Ο Σαρρής ταλαιπωρήθηκε στη μέση, ο Γενιτσαρίδης στη γάμπα με τους δύο μάλιστα να μην συμμετέχουν στο ματς με τα Γιαννιτσά. Ο Κοντέων είχε κάποιες ενοχλήσεις κατά την διάρκεια του αγώνα του Σαββάτου, αποχώρησε και ακολούθησε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ατομικό πρόγραμμα. Βέβαια μετά την χθεσινή τροπή στην συνεδρίαση της Σούπερλίγκ είναι πολύ πιθανό τα πρωταθλήματα να μην συνεχίσουν ούτε μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Κάτι τέτοιο μπορεί να βοηθάει στην αποθεραπεία μερικών ποδοσφαιριστών, αλλά σίγουρα δεν βοηθάει την ψυχολογία των υπόλοιπων.

Σκέψεις για νέο φιλικό
Από την στιγμή που και αυτή την εβδομάδα δεν υπάρξουν βήματα προς τα μπροστά ώστε να ξεκινήσουν ξανά τα πρωταθλήματα, οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια. Έτσι είναι φυσιολογικό να υπάρξουν σκέψεις για την διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού αγώνα, που θα είναι ο τρίτος κατά σειρά. Μέχρι στιγμής έχουν περάσει ο Εθνικός Κατερίνης και η Αναγέννηση Γιαννιτσών από το ΕΑΚ, με σκοπό οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου να ξεφύγουν από την μονοτονία και την κούραση των προπονήσεων. Εφόσον σήμερα επιβεβαιωθεί η συνέχιση στην αναστολή των πρωταθλημάτων, τότε θα γίνουν κινήσεις για να κλεισθεί αντίπαλος με μεγαλύτερη δυναμική από τους προηγούμενους δύο. Ο Σούλης Παπαδόπουλος φαίνεται άλλωστε να έχει βρει ένα σχήμα και αναμένεται να δουλέψει με αυτό, ώστε η ομάδα να δεθεί ακόμη πιο πολύ. Κάτι τέτοιο όμως γίνεται μόνο μέσα από δυνατά φιλικά στα οποία θέλει η τεχνική ηγεσία να δει αγωνιζόμενους τους παίκτες του. Μπορεί η ομάδα του Εθνικού Κατερίνης και της Αναγέννησης να έχουν την δική τους δυναμική, όμως βρίσκονται σίγουρα σε κατώτερο επίπεδο από αυτό των ερυθρόλευκων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου