ΤΟΠΙΚΑ

Σειρά επαφών από Καϊμακάμη για τη Νίκη

σειρά-επαφών-από-καϊμακάμη-για-τη-νίκη-851206

Μετά τις ανακοινώσεις ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Νίκη Πέτρος Καϊμακάμης έπιασε… δουλειά και είχε σειρά επαφών για θέματα που αφορούν στην ομάδα. Το γήπεδο, η βοήθεια της Δημοτικής Αρχής και η επαναδραστηριοποίηση τοπικών παραγόντων ήταν τα θέματα που τον απασχόλησαν.
Οπως διέρρευσε από κύκλους της διοίκησης, ο κ. Καϊμακάμης είχε χθες συνάντηση με τον Δήμαρχο της Ν. Ιωνίας Παύλο Μαβίδη. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ανέλυσε στον κ. Μαβίδη τα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα και μπαίνουν εμπόδια στην φετινή της καλή πορεία στην Γ’ Εθνική αλλά και στα άμεσα σχέδια της για το μέλλον. Ο Δήμαρχος της Ν. Ιωνίας άκουσε με προσοχή και επιβεβαίωσε τον Πέτρο Καϊμακάμη ότι η Δημοτική αρχή θα συμπαρασταθεί στο μέτρο του δυνατού στην ΠΑΕ, προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.
Οσον αφορά στην επαναδραστηριοποίηση τοπικών παραγόντων που έχουν ασχοληθεί και στο παρελθόν με την ομάδα και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, κάτι το οποίο έχει ήδη ανακοινώσει ο μεγαλομέτοχος της κυανόλευκης ΠΑΕ, χθες υπήρξε δείπνο στον Βόλο με κάποια παλιά στελέχη, που όπως φαίνεται θα ενισχύσουν ξανά το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας. Στην Γενική Συνέλευση που θα γίνει τέλη Δεκεμβρίου (η πιθανότερη ημερομηνία σύμφωνα με πληροφορίες είναι η 28η), θα μπουν στο Διοικητικό σχήμα κάποια νέα μέλη. Μέχρι σήμερα έχουν ακουστεί τα ονόματα των Γιώργου Βαλαχή, Αντώνη Ακτσιαλή και Γιώργου Μαστρογιάννη, χωρίς όμως να επιβεβαιώνονται επίσημα. Αναμένεται πάντως να πραγματοποιηθεί σύσκεψη και να παραστούν σε αυτή όλα τα στελέχη, που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και εκτός από τους τρεις προαναφερθέντες, ίσως να υπάρξουν και άλλοι επιφανείς φίλοι της ομάδας που θα εμπλακούν στα διοικητικά της ΠΑΕ.
Για το θέμα του γηπέδου ο κ. Καϊμακάμης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης Νώντα Μαρίτση. Οι δυο άνδρες αφού μίλησαν για τα έργα που ξεκίνησαν στο Παντελής Μαγουλάς και συζήτησαν τον χρόνο παράδοσης του στην ποδοσφαιρική ομάδα, αναφέρθηκαν και στις προοπτικές που ανοίγονται με την ανάληψη των Μεσογειακών αγώνων από τον Βόλο για το 2013. Η ανάπλαση του γηπέδου είναι στα μελλοντικά σχέδια της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής, με αφορμή την μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η Μαγνησία.
Εν τω μεταξύ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει στον Βόλο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Χρόνης, για να επιληφθεί θεμάτων που χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Περιμένοντας την απόφαση
Στα αγωνιστικά ο Νίκος Ζαλίκας και οι παίκτες του περιμένουν από την Ενωση Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής να αποφασίσει στην σημερινή της συνεδρίαση τι θα γίνει με την αναστολή των πρωταθλημάτων. Πάντως, χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν ότι θα συνεχιστεί η αποχή των ομάδων των δυο κατηγοριών, καθώς η Σούπερ Λιγκ δεν ικανοποιεί τα οικονομικά αιτήματα για τα οφειλόμενα χρήματα, της διοργανώτριας αρχής. Ετσι το ντέρμπι με τον Εθνικό Ολυμπιακό, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα… αργήσει μερικές ημέρες ακόμη, κρατώντας στον «πάγο» τους κυανόλευκους και στην αγωνία τους φιλάθλους της ομάδας.

Τρία νέα μέλη στην Ερασιτεχνική
Τρία νέα μέλη εισχώρησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Νίκης στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε προχθες το βράδυ. Συγκεκριμένα, οι Χαράλαμπος Περιβολάρης, Λευτέρης Ακτσιαλής και Στέλιος Κολόζος μπήκαν στο Διοικητικό σχήμα. Κατά την διάρκεια της Γ.Σ. έγινε ενημέρωση των πεπραγμένων της διοίκησης και ο οικονομικός απολογισμός.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου