ΤΟΠΙΚΑ

Στη ΔΗΜΑΡ προσεχώρησε ο Απ. Παπατόλιας

στη-δημαρ-προσεχώρησε-ο-απ-παπατόλιας-5141

Την ένταξη του κ. Απόστολου Παπατόλια στη Δημοκρατική Αριστερά ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα επίσημα το κόμμα.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι «ο πρώην αιρετός Νομάρχης Μαγνησίας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Απόστολος Παπατόλιας συναντήθηκε στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ με τον Γραμματέα της Κ.Ε. Σπύρο Λυκούδη και δήλωσε την πρόθεσή του να ενταχθεί στο κόμμα. Ο Γραμματέας της ΔΗΜΑΡ τον ευχαρίστησε για την απόφασή του αυτή».

Ο κ. Παπατόλιας είχε στηρίξει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο στη μάχη διαδοχής του το 2007. Παράλληλα, υπενθυμίζεται, ότι είχε μείνει εκτός λίστας βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην εκλογική αναμέτρηση του Απριλίου 2012 και τότε είχε «καταστήσει υπεύθυνο για τον αποκλεισμό του» τον μέχρι τότε βουλευτή Μαγνησίας Κ. Καρτάλη.

Μιλώντας στην ΕΡΑ Βόλου ο κ. Παπατόλιας επισήμανε ότι μόνο η ΔΗΜΑΡ μπορεί να συνδράμει ουσιαστικά στην προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας, μακριά από λάθη και αμαρτίες του παρελθόντος. Επισήμανε ότι πλέον το ΠΑΣΟΚ έχει μεταβληθεί σε ένα καθεστωτικό κόμμα και η πρόταση του κ. Βενιζέλου για μία ενιαία κεντροαριστερά είναι στα χαρτιά, χωρίς κανένα αντίκρισμα στην κοινωνία.

Εκτίμησε ότι το πολιτικό τοπίο είναι ακόμη ρευστό και δεν έχουν αποκρυσταλλωθεί οι πολιτικοί συσχετισμοί, κανείς δεν είναι σε θέση να κάνει μία πρόταση για το πώς θα βγούμε από την κρίση.

Τέλος εκτίμησε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για διενέργεια εκλογών, καθώς σε καμία περίπτωση η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και η διέξοδος από την κρίση δεν μπορεί να υπηρετηθεί από την κυβέρνηση Σαμαρά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου