Βλάβη εν πλω στο «Εξπρές Πήγασος»

Τελευταία ενημέρωση: 2013-03-12, 14:55:36
Βλάβη εν πλω στο «Εξπρές Πήγασος»

Μηχανική βλάβη παρουσιάστηκε χθες το πρωΐ εν πλω στο επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρές Πήγασος» δύο ώρες περίπου αφότου απέπλευσε από το λιμάνι του Βόλου, με κατεύθυνση προς τις Βόρειες Σποράδες. Τ

ο πλοίο, που μετέφερε 100 περίπου επιβάτες και τρία φορτηγά, επέστρεψε στο λιμάνι του Βόλου, προκειμένου να γίνει έλεγχος και επισκευή της βλάβης, από ομάδα ειδικών μηχανικών. Στο μεταξύ, οι επιβάτες ταξίδεψαν τελικά στον προορισμό τους με το φλάϊν κατ, το οποίο απέπλευσε στις 2.30 μμ από το λιμάνι του Βόλου,  με προορισμό τα νησιά.

Το πλοίο δρομολογήθηκε, σημειωτέον, πριν από τρεις μέρες στην γραμμή Βόλου-Βορείων Σποράδων, εις αντικατάσταση του «Εξπρές Σκιάθος» το οποίο βρίσκεται στον Πειραιά για το καθιερωμένο, ετήσιο σέρβις. Ομάδα μηχανικών εργάστηκε εντατικά, όλη την νύχτα και καλώς εχόντων των πραγμάτων, τα πλοίο θα πραγματοποιήσει δοκιμαστικό δρομολόγιο σήμερα, προκειμένου να επανέλθει και πάλι από αύριο στην γραμμή.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα δεν υπήρχε προγραμματισμένο δρομολόγιο για το «Εξπρές Πήγασος», το οποίο εκτιμάται ότι αύριο θα βρίσκεται και πάλι κανονικά στην γραμμή Βόλου-νησιών.  

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
7
=