ΤΟΠΙΚΑ

Το Μάιο θα πραγματοποιηθεί το Επιχειρηματικό Πανόραμα

το-μάιο-θα-πραγματοποιηθεί-το-επιχειρ-7531

Το Μάιο θα πραγματοποιηθεί το φετινό Επιχειρηματικό Πανόραμα, το οποίο, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιεί το Επιμελητήριο Μαγνησίας το οποίο επανακάμπτει στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου του Δήμου Βόλου και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Στη φετινή γενική έκθεση, όπου για μία ακόμη χρονιά θα επιχειρηθεί να αποτυπωθεί η παραγωγική φυσιογνωμία της Μαγνησίας, θα δοθεί έμφαση στον κλάδο τροφίμων, όπου θα έχουν την ευκαιρία να προβληθούν οι τοπικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα. Λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές διαδικασίες από την Αναπτυξιακή Εταιρία του Επιμελητηρίου, η οποία έχει τη σχετική ευθύνη της διοργάνωσης και η οποία περιμένει την ανάδειξη, μέσω διαγωνισμού, της εταιρίας που δραστηριοποιείται στη διοργάνωση γενικών και κλαδικών εκθέσεων. Το φετινό 11ο Επιχειρηματικό Πανόραμα , όπως έγινε γνωστό, θα πραγματοποιηθεί από 18 – 26 Μαΐου.

Το θέμα εισάγεται προς συζήτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, μεθαύριο Δευτέρα, προκειμένου ο Δήμος να παραχωρήσει το χώρο τη συγκεκριμένη περίοδο. Το θέμα εισάγεται από το αρμόδιο Τμήμα Δημοτικής Περιουσίας και Κληροδοτημάτων το οποίο, όπως τονίζει, στην εισήγησή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο «προτείνεται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 192 παρ. 2 του Νόμου 3463 /2006, η εκμίσθωση του Εκθεσιακού Κέντρου και του εξωτερικού υπαίθριου χώρου που βρίσκεται παραπλεύρως και νότια του Εκθεσιακού Κέντρου στην Εταιρία Ανάπτυξης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για το διάστημα από 8 έως 30 Μαΐου, έναντι μισθώματος και την υποχρέωση του Επιμελητηρίου να παραχωρήσει δωρεάν εκθεσιακό χώρο 75 τ.μ εντός της αίθουσας του Εκθεσιακού Κέντρου, για την προβολή του Δήμου Βόλου. Το ύψος του μισθώματος πλέον χαρτοσήμου και λοιπών λειτουργικών εξόδων ( ηλεκτρικό ρεύμα κλπ ) θα καθοριστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο», καταλήγει ο προϊστάμενος του Τμήματος της Δημοτικής Περιουσίας κ, Επαμ. Μαρίτσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου