ΤΟΠΙΚΑ

Αποστάσεις του Γ. Πρίντζου από τον Κ. Γκαβόπουλο

αποστάσεις-του-γ-πρίντζου-από-τον-κ-γκ-851206

Οι δηλώσεις των Σάκη Κοκκίνη και Γ. Μουλά σχετικά με τεράστιες πολιτικές ευθύνες του πρώην νομάρχη, μετά και την τελευταία εκπομπή του «Κίτρινου Τύπου» για το θέμα μεταφοράς μαθητών με μισθωμένα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ, προκάλεσαν την απάντηση του Ι. Πρίντζου, ο οποίος κρατά αποστάσεις από τον Κ. Γκαβόπουλο.
Ο πρώην νομάρχης ζητά η έρευνα να προχωρήσει γρήγορα και να αποδώσει τις ανάλογες ευθύνες σε οποιονδήποτε, τυχόν, αποδεδειγμένα εμπλέκεται, καλώντας τούς κ.κ. Κοκκίνη και Μουλά να κάνουν την αυτοκριτική τους.
«Σε όλη την διαδρομή της Αυτοδιοικητικής μας πορείας αγωνιζόμαστε για την διαφάνεια και την αξιοκρατία. Είμαστε πάντοτε απέναντι στη διαφθορά και στη διαπλοκή. Προστατεύουμε με όλες τις δυνάμεις μας το θεσμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης», αναφέρει στη γραπτή δήλωση-απάντηση ο Ι. Πρίντζος και συνεχίζει:
«Σεβαστήκαμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους και αναγνωρίσαμε το οποιοδήποτε έργο είχαν επιτελέσει. Ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε χτυπήματα κάτω από τη μέση. Αυτές οι αρχές είναι αναλλοίωτες για μας και παραμένουν πανίσχυρες μέσα μας.
Διαρκής αγώνας ήταν, είναι και θα είναι η διαφάνεια, με οποιοδήποτε κόστος. Γι’ αυτό ζητάμε, μετά τη γνωστή εκπομπή του κ. Τριανταφυλλόπουλου, η έρευνα να προχωρήσει γρήγορα και να αποδώσει τις ανάλογες ευθύνες σε οποιονδήποτε, τυχόν, αποδεδειγμένα εμπλέκεται.
Ο κ. Κοκκίνης και ο κ. Μουλάς προκάλεσαν τεράστια ζημιά στην παράταξη με τη γνωστή διασπαστική τους κίνηση. Δυστυχώς και σήμερα εξακολουθούν να προκαλούν και να συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο.
Είναι καιρός να κάνουν την αυτοκριτική τους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου