ΤΟΠΙΚΑ

O νεολαίος Δημ. Τσιμπανάκος στην Κ.Ε ΠΑΣΟΚ

o-νεολαίος-δημ-τσιμπανάκος-στην-κ-ε-πασ-10570

Στη μάχη του «σταυρού» για το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ (Κεντρική Επιτροπή) ρίχτηκε και μάλιστα με επιτυχία αφού εκλέχτηκε ο Βολιώτης Δημήτρης Τσιμπανάκος.

Ο Δημ. Τσιμπανάκος εκλέχτηκε και με πολύ καλή σειρά (26ος) λαμβάνοντας 516 σταυρούς και ανήκει στη νέα γενιά στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Ο ίδιος μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υποστήριξη που υπήρξε προς το πρόσωπό του και όπως ανέφερε το 9ο Συντακτικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ αποτελεί την αφετηρία για μία νέα εποχή του ΠΑΣΟΚ.

Ο Δημήτρης Τσιμπανάκος είναι οικονομολόγος- φοροτεχνικός. Δραστηριοποιείται έντονα τα τελευταία χρόνια από το χώρο της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και τώρα από τη νέα Κεντρική Επιτροπή.

Σε δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ μετά την εκλογή του σημείωσε «Ο μεγάλος αριθμός νέων στελεχών από όλη την Ελλάδα που εκλέγονται στην Κεντρική Επιτροπή είναι ένα ισχυρό μήνυμα ανανέωσης, ένας πολύ θετικός οιωνός για τις προοπτικές του ΠΑΣΟΚ της κεντροαριστεράς, της πολιτικής ζωής της χώρας. Είναι χαρακτηριστικό πως η ανανέωση αγγίζει το 70% ενώ περίπου το 40% των μελών της κεντρικής πολιτικής επιτροπής είναι κάτω των 35 ετών.»

Σύμφωνα με τον ίδιο επίσης «Σε πολιτικό επίπεδο το ΠΑΣΟΚ μετά το Συντακτικό του Συνέδριο, πρέπει πιο έντονα από ποτέ να πιέσει με τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση για περισσότερα μέτρα αλληλεγγύης και δικαιοσύνης, που θα βοηθήσουν τη χώρα στην ομαλή μετάβαση σε τροχιά ανάπτυξης, που τόσο μακρινό φαίνεται αυτή τη στιγμή παρά τις διαβεβαιώσεις των στελεχών της κυβέρνησης».

Η κοινωνία έχει φτάσει στα όρια της σε οικονομικό επίπεδο από την υπέρμετρη φορολόγηση και τις περικοπές μισθών και συντάξεων ενώ ταυτόχρονα πλήττεται από τη μαζική φυγή νέων ανθρώπων στο εξωτερικό για αναζήτηση εργασίας. Πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους πως ένα από τα λίγα εναπομείναντα κεφάλαια για τη χώρα που ενδεχομένως θα την βοηθούσε να ξεπεράσει την κρίση αλλά και να εκσυγχρονίσει θεσμούς που έχουν βαλτώσει στο καιρό της μεταπολίτευσης είναι το αντικειμενικά καλά καταρτισμένο δυναμικό της νέας γενιάς της το οποίο χαρίζουμε απλόχερα στους ‘ανταγωνιστές-εταίρους μας» καταλήγει ο ίδιος.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου