ΤΟΠΙΚΑ

Δύο συλλήψεις στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΛ

δύο-συλλήψεις-στον-αγώνα-ολυμπιακός-β-10704

Σε δύο συλλήψεις, πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και ΑΕΛ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, προχθές το απόγευμα, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 17 και 49 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παραβίασης της νομοθεσίας περί Αθλητισμού, καθώς και της νομοθεσίας περί Βεγγαλικών και Φωτοβολίδων.

Κατά τη διάρκεια προληπτικού, αστυνομικού ελέγχου στις θύρες του γηπέδου, ο 17χρονος κατελήφθη να έχει επιμελώς κρυμμένα στα ρούχα του δύο βεγγαλικά (πυρσούς φλόγας), ενώ ο 49χρονος πριν από την έναρξη του αγώνα, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και ανέγραψε, με ανεξίτηλο στυλό, συνθήματα σ’ ένα από τα κάθετα δοκάρια της μίας εστίας.

Τα βεγγαλικά και το στυλό που βρέθηκαν στην κατοχή των δύο συλληφθέντων κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, από τις αστυνομικές Αρχές αναζητείται άλλο ένα, άγνωστο μέχρι στιγμής άτομο, το οποίο κατά την είσοδό του λεωφορείου που μετέφερε την αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας στις εγκαταστάσεις του σταδίου, εκσφενδόνισε πέτρα προς αυτό, σπάζοντας τζάμι του οχήματος.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου