ΤΟΠΙΚΑ

Ντέρμπι και στις τρεις κατηγορίες της Ε.Π.Σ.Θ.

ντέρμπι-και-στις-τρεις-κατηγορίες-της-851206

Ντέρμπι για όλες τις κατηγορίες περιλαμβάνει το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο των τοπικών πρωταθλημάτων Ε.Π.Σ.Θ., όπου συνολικά τέσσερις ομάδες παραμένουν ως τώρα αήττητες (Πύρασος, Ορμίνιο, Νίκη Περιβλέπτου, Χλόη) και άλλες τέσσερις δεν έχουν νίκη (Δήμητρα Εθνικός, Αργώ, Τοξότης).
Στην Α Κατηγορία για την 10η αγωνιστική ο πρωτοπόρος και αήττητος Πύρασος αγωνίζεται αύριο υποδεχόμενος στις Μικροθήβες τον δυνατό και υπολογίσιμο Αίαντα Σούρπης, ενώ επίσης αύριο ο Πρωτεσίλαος, που έχει να χάσει από την πρεμιέρα, δοκιμάζεται στο ξερό ΕΤΒΑ από τον Πανιώνιο που θέλει βαθμούς.
Σήμερα το ντέρμπι γίνεται στα Κάτω Λεχώνια, όπου ο Νηλέας που ως γηπεδούχος έχει μόνο νίκες υποδέχεται τον Μαγνησιακό που δεν έχει χάσει στις 3 τελευταίες εξόδους του…
Ο Νηλέας έχει την καλύτερη επίθεση, είναι 2ος… και θέλει να διατηρήσει την επαφή με την κορυφή, ξεχνώντας το τελευταίο άδικο αποτέλεσμα, αλλά έχοντας αρκετές βασικές απουσίες όπως των τραυματιών Τελέγκα, Καμπέρη, Μπουραζά και των τιμωρημένων Αράπη και Τσιτζιλιώνη. Μάλιστα ο Νηλέας στη συνέχεια έχει δυο εκτός έδρας ματς με Κένταυρο και Πύρασο που θα κρίνουν πολλά … Ο Μαγνησιακός, έχοντας την 2η καλύτερη άμυνα, δείχνει να βρίσκει το δρόμο του και φαντάζει ικανός για κάθε αποτέλεσμα.
Ντέρμπι του Δήμου Αισωνίας μεταξύ Ιάσονα Διμηνίου και Κεραυνού Σαμπάναγα γίνεται σήμερα στο Σέσκλο, με τις δυο ομάδες να είναι ισόβαθμες… να είναι ίδιες σε όλα, αφού έχουν από 4 νίκες και 3 ισοπαλίες και από 2 ήττες, ενώ έχουν ίδια και τα γκολ (14 υπέρ 11 κατά).
Επιστροφή στις επιτυχίες θέλει σήμερα ο ΓΣΑ στον Αλμυρό, όπου έχει κάνει τις 2 από τις 3 ήττες του, με τον Δ.Φραγγούλη όπως και πέρσι για μια ακόμη φορά να εκτελεί και χρέη προπονητή μετά την παραίτηση Βουρούκου. Ο ΓΣΑ υποδέχεται τον Αγροτικό και θέλει νίκη για να ξεπερασθούν τα προβλήματα, αφού ατυχίες, τιμωρίες και τραυματισμοί έφεραν απουσίες και χαμένους βαθμούς, που έφεραν την ομάδα στην 9η θέση παρ’ ότι έδειχνε… πρωταγωνίστρια.
Επιστροφή στις επιτυχίες θέλει και ο Κένταυρος, που μετά από 2 συνεχόμενες ήττες υποχώρησε βαθμολογικά και αύριο το πρωί θα υποδεχθεί τη Δήμητρα που δεν έχει νίκη, αλλά έχει πάθος και χρειάζεται προσοχή.
Σήμερα ο επίσης χωρίς νίκη Εθνικός υποδέχεται την Δόξα και στο ντέρμπι της 10ης θέσης ο Αρης υποδέχεται την Ακρόπολη.
Το πρόγραμμα στην Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (10η αγωνιστική)
ΣΗΜΕΡΑ
*Στάδιο Αλμυρού (3 μ.μ.): ΓΣ Αλμυρού-Αγροτικός Αϊδινίου (Διαιτητής: Ι.Κούστας)
*Γηπ.Βοηθητικό ΕΑΚ (3 μ.μ.): Εθνικός Β.-Δόξα Αερινού (Δ.Παπαδόπουλος)
*Γηπ.ΕΤΒΑ (3 μ.μ.): Άρης Μελισσατίκων-Ακρόπολη Σέσκλου (Γ.Δαλούκας)
*Γηπ. Σέσκλου (3 μ.μ.): Ιάσων Διμηνίου-Κεραυνός Σαμπάναγα (Δ.Γκόλιας)
*Γηπ.Κ.Λεχωνίων (3 μ.μ.): Νηλέας-Μαγνησιακός (Ι.Κουζάκης)
ΑΥΡΙΟ
*Γηπ. Νεάπολης (11 π.μ.): Κένταυρος Β.-Δήμητρα Ευξεινούπολης (Ι.Κουζάκης)
*Γηπ. Σκιάθου (12.30 μ.): Σκιάθος-Άνω Λεχώνια (Ελ.Χουλιάρα)
*Γηπ. Μικροθηβών (3 μ.μ.): Πύρασος-Αίας Σούρπης (Ι.Κουζάκης)
*Γηπ. ΕΤΒΑ (3 μ.μ.): Πανιώνιος Ν. Ιωνίας -Πρωτεσίλαος (Δ.Γκόλιας)

Μάχες κορυφής στη Β’ Ε.Π.Σ.Θ.
Μάχες κορυφής περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στη Β κατηγορία, με τις ομάδες της 4αδας να παίζουν μεταξύ τους, αφού στα Καλά Νερά η ΑΕ 2002 υποδέχεται το αήττητο Ορμίνιο και στη Νεάπολη η πρωτοπόρος Δάφνη τον Σαρακηνό.
Η Αθλητική Ενωση 2002 δεν έχει ήττα μετά την πρεμιέρα (έχασε 1-3 από τον Σαρακηνό), ενώ το Ορμένιο είναι αήττητο με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες.
Η πρωτοπόρος Δάφνη, έχοντας μια ήττα έδρας στην 5η αγωνιστική από τους Νέους Αθλητές, υποδέχεται το Σαρακηνό, που κι αυτός έχει μια ήττα (εκτός) επίσης από τους Ν. Αθλητές. Η Δάφνη έχει τις περισσότερες νίκες, έχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα, ενώ ο Σαρακηνός τις 4 “εξόδους” του έχει στην ουσία μια νίκη στο γήπεδο (1η αγωνιστική στα Κ. Νερά), αφού έχει κερδίσει στα “χαρτιά” τον Παναγροτικό και είχε και ισοπαλία στα Κανάλια.
Σήμερα επίσης η Αγία Παρασκευή που είναι αήττητη στα 4 τελευταία ματς υποδέχεται την Αργώ που δεν έχει νίκη, ο Απόλλων υποδέχεται τον Διόνυσο και η Μακρινίτσα θέλει πρώτη νίκη στο γήπεδο (έχει πάρει ένα ματς στα χαρτιά), παίζοντας με τον Πηλέα.
Αύριο οι Νέοι Αθλητές με νέα έδρα τα Κανάλια υποδέχονται την Ιωλκό και θέλουν νίκη, αφού θέλουν να μείνουν ψηλά, αν και κινδυνεύουν να χάσουν ματς που κέρδισαν στο γήπεδο… στα χαρτιά μετά από ένσταση!!!
Το πρόγραμμα των αγώνων στη Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (10η αγωνιστική)
ΣΗΜΕΡΑ
*Γηπ.Χλόης (3 μ.μ.): Αγία Παρασκευή-Αργώ Ν. Παγασών (Χουλιάρα)
*Γηπ. Νεάπολης (3 μ.μ.): Δάφνη Β.-Σαρακηνός (Σκουλάς)
*Γηπ. Καλων Νερών (3 μ.μ.): Αθλ. Ενωση 2002-Ορμίνιο (Α.Δαλούκας)
*Γηπ. Καναλίων (3 μ.μ.): Απόλλων Καναλίων-Διόνυσος (Συμεωνίδης)
*Γηπ. “Καζανάκι” (3 μ.μ.): Μακρινίτσα-Πηλέας (Δ.Κρητικός)
ΑΥΡΙΟ
*Γηπ. Α.Μεριάς (10.30 π.μ.): Ιάσων Άλλης Μεριάς-Σκόπελος (Πετρόπουλος)
*Γηπ.Κερασιάς (3 μ.μ.): Αετός Κερασιάς-Μικροθήβες (Δ.Παπαδόπουλος)
*Γηπ. Καναλίων (3 μ.μ.): Νέοι Αθλητές Νίκης -Ιωλκός (Γκόλιας)
*Μυρμιδόνες -Παναγροτικός 3-0 (άνευ αγώνα)

Ντέρμπι και στη Γ’
Ντέρμπι κορυφής γίνεται σήμερα στο Στεφανοβίκειο, ενώ αύριο η Νίκη Περιβλέπτου παίζει στη Ζαγορά που έχει νίκη μόνο στα χαρτιά, κάτι που έχει και η Αργαλαστή που θα υποδεχθεί ο Ηρακλής στους Άγιους Θεοδώρους. Ο Τοξότης θα “κερδίσει “το πρώτο του ματς στα “χαρτιά” και του δίνεται χρόνος ανασυγκρότησης, ενώ ο Ανθότοπος που κέρδισε χωρίς αγώνα το 1ο του ματς την περασμένη αγωνιστική, αύριο υποδέχεται τον νεανικό Παγασητικό.
Στο σημερινό ντέρμπι ο Διαγόρας, έχοντας χάσει μόνο στην πρεμιέρα και από τότε έχει μόνο νίκες, υποδέχεται την Χλόη που είναι γενικά… αήττητη έχοντας μόνο νίκες.

Το πρόγραμμα στη Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (7η αγωνιστική)
ΣΗΜΕΡΑ
*Γηπ.Στεφανοβικείου (3 μ.μ.): Διαγόρας-ΑΕ.Χλόης (Ν.Παπαδόπουλος)
ΑΥΡΙΟ
*Γηπ.Τρικερίου (3 μ.μ.): Αίας Τρικέρων-Ηρακλής Β. (Ηρ.Ματσούκας)
*Γηπ. Ζαγοράς (3 μ.μ.): Κένταυρος Ζαγοράς -Νίκη Περιβλέπτου (Παναγιωτόπουλος)
*Γηπ. Μηλεών (11 π.μ.): Άνθιμος Γαζής-Κισσός ( Α. Κουλάκογλου)
*Γηπ. Σαρακηνού (11 π.μ.): Α.ΠΟ.Βόλου-Ερμής (Α.Τρυφωνίδης)
*Γηπ. Άγιων Θεοδώρων (3 μ.μ.): Ηρακλής Αγ. Θεοδώρων-Αργαλαστή (Γ.Κρητικός)
*Γηπ.Νεοχωρακίου (11 π.μ.): Άρης Ανθοτόπου-Παγασητικός(Δημητριάδης)
*Βένετο -Τοξότης 0-3 (άνευ αγώνα).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου