ΤΟΠΙΚΑ

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα…

η-πιο-μεγάλη-ώρα-είναι-τώρα-851206

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για το ποδόσφαιρο του Βόλου. Μπορεί η υπόθεση να αφορά στη συνάντηση δύο ανώνυμων εταιριών και τίποτα περισσότερο, αλλά ο ποδοσφαιρικός και αθλητικός κόσμος αγωνιά για την έκβαση μιας συνάντησης που αφορά στον ιστορικό Ολυμπιακό και άργησε να έρθει εδώ και αρκετούς και καθοριστικούς μήνες. Συνάντηση μεταξύ των δύο Ολυμπιακών του ΑΣΚ και του ΑΟΒ Εθνικού με την πρωτοβουλία του Δημάρχου της πόλης κ. Βούλγαρη. Το σημερινό ραντεβού είχε ορισθεί από την Τρίτη που μας πέρασε, καθώς μετά την πορεία των αγνών φιλάθλων του Ολυμπιακού που κατέληξε στο δημαρχιακό μέγαρο, οι ερυθρόλευκοι άκουσαν με αγωνία τον Δήμαρχο Βόλου να τους αναγγέλλει την πρώτη επαφή των δύο πλευρών και το κάλεσμα που έστειλε στα δύο σωματεία. Η παρουσία του προέδρου του ΤΑΠ κ. Σταυρίδη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, τη στιγμή που ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ κ. Θεόφιλου Βασιλειάδη. Από τον Ολυμπιακό της Β κατηγορίας πάντως σε μια τέτοια περίπτωση έχει ορισθεί νομικός σύμβουλος ως εκπρόσωπός της και είναι ο κ. Χάρης Γρηγορίου. Το πού θα καταλήξουν οι δύο πλευρές, δεν το ξέρει κανείς.
Πολλοί είναι αυτοί που έχουν την άποψη πως η συζήτηση δεν θα καταλήξει πουθενά και λένε πως το χάσμα θα παραμείνει αγεφύρωτο και ίσως μεγαλώσει από πάνω. Αλλά το θετικό είναι πως επιτέλους, μετά από τόσο καιρό αντεγκλήσεων και εξώδικων, οι δυο πλευρές κάθονται σε ένα τραπέζι με στόχο το κοινό καλό και την ποδοσφαιρική πρόοδο του πολύπαθου Ολυμπιακού. Τα γεγονότα άλλωστε έχουν αναγκάσει τις δύο πλευρές να διαπραγματευτούν, καθώς και οι λίγοι πιστοί των δύο ομάδων αρχίζουν να πείθονται πως δεν θα υπάρχει αξιόλογη πορεία αν οι δύο δεν γίνουν ένα. Τα οφέλη από μια συνένωση είναι πολλά και πάνω από όλα ο κόσμος μπορεί και θέλει να στηρίξει μια ομάδα δίχως τα διακριτικά γνωρίσματα ΑΣΚ ή Εθνικός. Εξάλλου για αυτό το λόγο η σημερινή παρουσία του κόσμου στο… πλατύσκαλο του Δημαρχείου θα υποδηλώνει την αγωνία και τα θέλω του. Ας ελπίσουμε η σημερινή συγκέντρωση να αποτελεί βήμα προς τα μπροστά και όχι επιβεβαίωση εκείνων που είναι απαισιόδοξοι.

Κάλεσμα των Austrian Boys
“Μετά τις εξελίξεις της Τρίτης και τη πρωτοβουλία του Πρώτου Πολίτη της πόλης , του Δήμαρχου Αλέκο Βούλγαρη, να πάρει τη θέση που του αρμόζει στο πρόβλημα που βασανίζει ολόκληρη τη πόλη, όλα δείχνουν πως η περίοδος στασιμότητας όσον αφορά τη συνένωση των δύο Ολυμπιακών πήρε τέλος. Με τις ενέργειες και τη στάση μας απέναντι στο πρόβλημα αποδείξαμε πως η δύναμη αυτής της ομάδας δεν είναι τα λεφτά αλλά η αγάπη αυτού του λαού για τον Ολυμπιακό. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Τέλος καλούμε τον κόσμο της πόλης και του Ολυμπιακού Βόλου, το Σάββατο να είμαστε όλοι έξω από το δημαρχείο στις 11:30 ώρα να βοηθήσουμε – πιέσουμε με τον τρόπο μας ώστε το τέλος αυτής της συνάντησης των δύο διοικήσεων να μας είναι ο ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου