ΤΟΠΙΚΑ

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για το Νοσοκομείο Βόλου

ανακοίνωση-συριζα-για-το-νοσοκομείο-β-12039

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαγνησίας σχετικά με τα προβλήματα στο Νοσοκομείο Βόλου αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Το τελευταίο διάστημα, η τοπική κοινωνία έχει γίνει μάρτυρας μιας απερίγραπτης κατάστασης που εξελίσσεται στο Νοσοκομείο του Βόλου από την μη εφαρμογή της απόφασης του Υπουργού Υγείας για την αποχώρηση του Διοικητή του Νοσοκομείου, με αποτέλεσμα την διαιώνιση της δυσλειτουργίας του ιδρύματος.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Υγείας, αφού έλαβε υπόψη του την δυσαρμονία Διοικητή – Διοίκησης με το σύνολο των εργαζομένων και όχι των συνδικαλιστών, όπως και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο Διοικητής με τις αποφάσεις του, οι οποίες υποβαθμίζουν το Νοσοκομείο και την λειτουργία του, τον απέπεμψε και μάλιστα αζημίως.

Και ενώ όλοι περιμέναμε να επέλθει η ηρεμία στο χώρο, γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, συμφέροντα, ακόμη και σήμερα, εμποδίζουν την επάνοδο στην ομαλότητα του Νοσοκομείου με τη μη δημοσίευση στο ΦΕΚ της πιο πάνω απόφασης.

Ως ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ απαιτούμε την άμεση εφαρμογή της υπουργικής απόφασης, για να επανέλθει η ηρεμία σε όλους τους εργαζόμενους και στην κοινωνία της Μαγνησίας, και να αποκατασταθεί η «ομαλή» λειτουργία του Νοσοκομείου, (όσο γίνεται, δεδομένης της απαξίωσης της δημόσιας υγείας από τις μνημονιακές πολιτικές) και δηλώνουμε, ότι στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Καταγγέλλουμε τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του Διοικητή και ορισμένων δημοσιογράφων εναντίον των εργαζόμενων, ότι είναι παραβατικοί, συμμορία, αγέλη.

Η καθημερινή επίθεση προς τους εργαζόμενους από μερικά ΜΜΕ είναι άδικη και παραβλέπει τον αγώνα που δίνουν κάτω από αντίξοες συνθήκες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου