ΤΟΠΙΚΑ

Αποκριάτικο standup comedy show από τους ΔραΠαίκτες Βόλου

αποκριάτικο-standup-comedy-show-από-τους-δραπαίκτες-β-12871

Με διάθεση διακωμώδησης της τηλεόρασης και κυρίως της χώρας που στρογγυλοκάθεται στον καναπέ απέναντι απ’ την τηλεόραση, οι ΔραΠαίκτες Βόλου εγκαινιάζουν έναν κύκλο παραστάσεων για τις Απόκριες, παρουσιάζοντας τη νέα τους κωμική σπονδυλωτή παράσταση “HellAssTV”, ένα “τηλεοπτικό κανάλι” που εκπέμπει αποκλειστικά στα theater bars της πόλης μας.

Κέφι, χορός, μιμήσεις, μεταμφιέσεις, χιούμορ και φαρμακερές ατάκες διατρέχουν δώδεκα και πλέον σκετς που σατιρίζουν εκπομπές του ελληνικού τηλεχάους. Σε συνδυασμό με σατιρικό μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στις ελληνικές συμμετοχές στη Eurovision, οι ΔραΠαίκτες υπόσχονται ότι θα προσδώσουν ανανεωμένη έννοια στο αποκριάτικο γλέντι.

Το σενάριο, η σκηνοθεσία, η ενδυματολογία, το μακιγιάζ, η χορογραφία και η ερμηνεία αποτελούν ομαδική δουλειά των μελών της δημοφιλούς ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας: ευΆγγελου Κάβουρα, Λεωνίδα Αχλαδιώτη, Έλενας Μαρκοζάνη, Χρήστου Οικονόμου (υπό την καλλιτεχνική σύλληψη του εμψυχωτή της ομάδας). Το HellAssTV εκπέμπει για πρώτη φορά την ερχόμενη Πέμπτη 7/3, ώρα 22.30 στο μουσικό καφενείο “Όσο πατάει η Γάτα” (Βελισσαρίου με Σουλίου στα Παλαιά, τηλ. κρατήσεων 6981013517).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου