ΤΟΠΙΚΑ

«Ψάχνεται» για φιλικό η Νίκη

ψάχνεται-για-φιλικό-η-νίκη-851206

Εχουν περάσει κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες χωρίς επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες της Β’ και της Γ’ Εθνικής και οι προπονητές είναι «αναγκασμένοι» να αναζητούν αντιπάλους για φιλικά παιχνίδια, προκειμένου να διατηρήσουν τους παίκτες τους σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να καλύψουν τα κενά Σαββατοκύριακα. Η Νίκη δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση από τον κανόνα και ο Νίκος Ζαλίκας «ψάχνει» από χθες για αντίπαλο, που το παιχνίδι μαζί του θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ για τους ποδοσφαιριστές του.
Οι κυανόλευκοι έδωσαν το τελευταίο ματς πρωταθλήματος στις 14 Νοεμβρίου με την Καβάλα στο Πανθεσσαλικό. Βέβαια η διακοπή ήρθε σε μια περίοδο που αρκετοί τραυματισμοί ταλάνιζαν την ομάδα και έδωσε τον χρόνο στους τραυματίες να αποθεραπευτούν, αλλά πλέον στη Ν. Ιωνία επιθυμούν σύντομα να δοθεί εντολή για την επανέναρξη των διοργανώσεων.
«Η διακοπή εκτός από τους τραυματισμούς που μας βοηθάει και μας δίνει χρόνο να τους ξεπεράσουμε, από κει και πέρα δεν οφελεί καμία ομάδα», σχολιάζει ο προπονητής του κυανόλευκου συγκροτήματος, Νίκος Ζαλίκας και εξηγεί: «Είμαστε βέβαια υποχρεωμένοι να σεβαστούμε αυτό που γίνεται, καθώς γίνεται για το καλό των ομάδων. Πάντως σίγουρα θα έχει επιπτώσεις στην συνέχεια, αφού για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος, ιδιαίτερα αν συνεχιστεί η αναστολή, θα πρέπει να προγραμματιστούν εμβόλιμες αγωνιστικές μεσοβδόμαδα, κάτι που θα επιβαρύνει κατά πολύ τις ομάδες».
Οσον αφορά στο φιλικό, ο Κατερινιώτης τεχνικός επιθυμεί να δοθεί αύριο Σάββατο, ώστε την Κυριακή οι παίκτες του να έχουν ρεπό. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν τελικά θα υπάρξει παιχνίδι, με τις πληροφορίες να θέλουν τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν έρθει σε επαφή με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Λάνγκερ και Καρακώστας συνεχίζουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Τσέροβιτς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν προπονείται.
Εν τω μεταξύ σήμερα είναι να καταβληθούν στους ποδοσφαιριστές τα οφειλόμενα σύμφωνα με τις υποσχέσεις της διοίκησης. Απαντες περιμένουν να γίνουν πράξη, γιατί σε αντίθετη περίπτωση κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τις αποφάσεις και τη στάση που θα «κρατήσουν» οι παίκτες στη συνέχεια.

Στην αναμονή ο Δινόπουλος
Συνεχίζει να περιμένει την διοίκηση της ΠΑΕ ο Γιώργος Δινόπουλος για την παραμονή του στην ομάδα. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει στις 31 Δεκεμβρίου, ωστόσο από την πλευρά του συλλόγου δεν έχει γίνει καμία προσέγγιση στον βασικό φετινό γκολκίπερ της ομάδας για να μείνει στη Ν. Ιωνία. Ο Δινόπουλος πάντως ήδη έχει έρθει σε επαφή με άλλες ομάδες που του έχουν κάνει προτάσεις και που φαίνεται πως τον ικανοποιούν, αλλά όπως δηλώνει θα περιμένει για μερικές ημέρες ακόμη τη Νίκη.

Εκλογές στο Blue Club
Από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Κατά τη Γενική Συνέλευση της Κυριακής 25/11 αποφασίστηκε να οριστεί νέα ημέρα εκλογών Δ.Σ. η Κυριακή 2/12. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν από 6:00-9:00 μ.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου μας (Δορυλαίου-Εγγλεζονησίου). Υποψηφιότητες για τη στελέχωση του Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνονται δεκτές έως και το Σάββατο 1/12. Καλούνται όλα τα μέλη μας να πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου