ΤΟΠΙΚΑ

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Βόλο

ληστεία-σε-σούπερ-μάρκετ-στο-βόλο-851206

Θρασύτατη ληστεία από άγνωστο άνδρα με την απειλή πιστολιού σημειώθηκε χθες το πρωί σε σούπερ μάρκετ στο Βόλο. Μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε διαπιστωθεί το ακριβές ποσό που άρπαξε ο άγνωστος άνδρας, όπως και η ταυτότητά του, παρά τις εκτεταμένες έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Η ληστεία σημειώθηκε χθες στις 6.05 το πρωί στο σούπερ μάρκετ Lidl. Τέσσερις υπάλληλοι μόλις είχαν προσέλθει στο κατάστημα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν προετοιμασίες για την λειτουργία του. Πριν καλά – καλά προλάβουν να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε εργασία, ένας άγνωστος άνδρας με καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα και με την απειλή πιστολιού εισέβαλε στο κατάστημα και φώναξε «ληστεία». Αμέσως με κινήσεις και προτεταμένο το πιστόλι εξανάγκασε έναν υπάλληλο να του παραδώσει τις εισπράξεις της προηγούμενης ημέρας που ήταν στο ταμείο. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό κυμαίνεται από 10 έως 30.000 ευρώ. Μόλις ο άγνωστος άνδρας πήρε τα χρήματα έσπευσε να εξαφανιστεί. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, αστυνομικοί της οποίας πραγματοποιούν έρευνες για το εντοπισμό του δράστη της ληστείας.

Γνώριζε
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της υπηρεσίας που διενεργούν την προανάκριση έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο δράστης ήταν ημεδαπός. Όπως προκύπτει, ο ίδιος φέρεται να γνώριζε τόσο την ώρα που μπορούσε να χτυπήσει, όσο και για το γεγονός ότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή στο ταμείο του σούπερ μάρκετ υπήρχαν οι εισπράξεις την προηγούμενης ημέρας, που αντιστοιχούν σε ένα σοβαρό ποσό.
Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες γνώριζε και τους χώρους του καταστήματος. Μέχρι χθες αργά το βράδυ είχαν προσαχθεί στην Υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Βόλου 15 άτομα, τα οποία όμως αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθερα, καθώς δεν προέκυψε σε βάρος τους κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.
Σημειώνεται ότι τον περασμένο Απρίλιο είχε σημειωθεί και πάλι ληστεία σε σούπερ μάρκετ του Βόλου από ημεδαπό, η ταυτότητα του οποίου αποκαλύφθηκε στη συνέχεια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου