ΤΟΠΙΚΑ

Στη… σέντρα για τα νάυλον

στη-σέντρα-για-τα-νάυλον-15663

Kόσμος και … κοσμάκης αναμένεται σήμερα το μεσημέρι, καθώς περισσότερα από είκοσι γνωστά μαγαζιά (καφέ και ουζερί), στο Βόλο και στη Νέα Ιωνία , έρχονται στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου με αίτημα τη λήψη απόφασης για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας τους, λόγω αυθαίρετων κατασκευών που βεβαίωσαν οι υπηρεσίες του Τμήματος Αυθαιρέτων του Δήμου Βόλου.

Κατασκευές οι οποίες στη συντριπτική τους πλειονότητα αφορούν παραβίαση των όρων που προβλέπει η κανονιστική απόφαση του Δήμου Βόλου για τους κοινόχρηστους χώρους.

Όπως συνέβη και στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής που συγκλήθηκε πριν από δώδεκα μέρες, έτσι και σήμερα προβλέπεται ότι τα περισσότερα μαγαζιά δεν θα κλείσουν τελικά καθώς οι περισσότεροι έχουν ήδη συμμορφωθεί με την κανονιστική του Δήμου Βόλου και έχουν αφαιρέσει τα νάυλον.

Ωστόσο σε εκκρεμότητα παραμένει η απάντηση του Δημάρχου Βόλου στο αίτημα που έχει διατυπώσει ήδη από την περασμένη εβδομάδα ο Σύλλογος Κέντρων Εστίασης και Διασκέδασης Νομού Μαγνησίας , όπως εκτός από τα καφασωτά με τζάμι, δεξιά και αριστερά από το κατάστημα σε ύψος 1,80 να επιτρέπεται ξύλινη κατασκευή με ειδικό τζάμι ασφαλείας στο ίδιο ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής θα είναι παρών σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κέντρων Εστίασης και Διασκέδασης Νομού Μαγνησίας

Ειδικότερα στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που ξεκινά τη 1 μετά το μεσημέρι έρχονται προς έγκριση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

Αφαίρεση άδειας λειτουργίας Μουσικών Οργάνων (Δεβριάδης & Σία Ο.Ε.),

Ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος από αναβολή υπ’ αριθ.16/2013 απόφαση (Δανιήλ Ζηνοβία ),

Ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Τσιώνας Σωτήριος ),

Ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Βούλγαρης Θεόφιλος ),

Ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Δημητρίου Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.),

Ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Ιακωβάκης Δημήτριος ),

Ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Βλαχάβας Παναγιώτης ),

Ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Μωραίτης Χρήστος) ,

Ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Χρυσάνθης Ευάγγελος ),

ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Γεωργούλας Χρήστος ),

ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Γκαλιμάνας Β. – Καλυβιώτης Αχ. ΟΕ),

ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Κριτσιμάλης Βασίλειος ),

ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Κυλεριώτης Ευάγγελος ),

ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Λιόλιος Δημήτριος ),

ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Μπόκος Βασίλειος Ο.Ε.),

ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Μπόκου Ιωάννα),.

ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Ντζαφόλια Μαλάμω & Σία Ο.Ε.),

ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Ντζαφόλιας Ιωάννης ),

ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Παραδάκης Κ. – Παραδάκη Α. Ο.Ε) ,.

ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Πασχούδη Συραγούλα ),

ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Πόλη Αγορίτσα ),

ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Σαμαρά Χριστίνα & ΣΙΑ Ο.Ε.),

ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Τσιρώνη Αθανασία ).,

ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (Φλώρος Απόστολος & ΣΙΑ Ο.Ε.).

Θέματα της Υπηρεσίας Δόμησης

Προέγκριση για ίδρυση καταστήματος με χρήση “Επιχείρηση Λιανικού Εμπορίου (Μανάβικο – Μινι Μαρκετ) “, εκτός του οικισμού “Μαλάκι” της Τοπικής Κοινότητας Αγ. Βλασίου της Δημοτικής .Ενότητας, Αρτέμιδας, προέγκριση για ίδρυση καταστήματος με χρήση “Επιχείρηση μαζικής εστίασης πρόχειρου γεύματος – Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων (Αναψυκτήριο με Παρασκευαστήριο -Πρατήριο Άρτου, εντός του οικισμού της Άλλης Μεριάς Πηλίου της Τοπικής . Κοινότητας . Άλλης Μεριάς της Δημοτικής Ενότητας . Πορταριάς του Δήμου Βόλου, τροποποίηση του εγκεκριμένου σχεδίου πόλης στο Ο.Τ.334 της Δ.Ε.Ν.Ιωνίας του Δήμου Βόλου, για χαρακτηρισμό του Ο.Τ.334 ως “Χώρος Σχολικής Στέγης”, τροποποίηση οριοθέτησης ρέματος εντός ορίων οικισμού Άνω Βόλου της Δ.Ε. Ιωλκού του Δήμου Βόλου.

Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας

Μέτρα ασφαλείας Αστυνομικών Υπηρεσιών, κρίση αιτήματος για τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων προς συνοικία Κουκουράβα Μακρινίτσας, κρίση αιτήματος για την τοποθέτηση στεγάστρων στάσεων Υπεραστικού ΚΤΕΛ στον κόμβο Κριθαριάς, κανονιστική απόφαση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων:

για απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων άνω των 3,5 τόνων σε τμήμα της οδού Δημοκρατίας στη Δ.Ε.Αγριάς, κανονιστική απόφαση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για καθορισμό προτεραιότητας δημοτικής οδού στον οικισμό “Δημητριάδα” στη Νέα Αγχίαλο, κανονιστική απόφαση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων: για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από τα 15ο & 24ο Δημοτικά Σχολεία και το 25ο Νηπιαγωγείο Βόλου, κανονιστική απόφαση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, απαγόρευση στάθμευσης για τη διασφάλιση εισόδου-εξόδου οικίας επί της οδού Μαιάνδρου 171 στη Ν. Ιωνία, κανονιστική απόφαση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για απαγόρευση στάσης & στάθμευσης οχημάτων στην οδό Ελευθερίας της Τοπικής Κοινότητας Ανακασιάς, κανονιστική απόφαση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για μονοδρόμηση των οδών Μπουμπουλίνας και Πιπίνου, ενώ τέλος από τη Διεύθυνση Πρασίνου εισάγεται προς λήψη απόφασης η κοπή ή μη δέντρων (πεύκων) στην οδό Τριανταφύλλου στην Αγριά.

ΑΝΤ. ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου