ΤΟΠΙΚΑ

Πυρκαγιά χθες βράδυ στην Τσαγκαράδα

πυρκαγιά-χθες-βράδυ-στην-τσαγκαράδα-851206

Πυρκαγιά μέσα στην Τσαγκαράδα εκδηλώθηκε χθες το βράδυ, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν ιδιαίτερα οι κάτοικοι της περιοχής. Ωστόσο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των Πυροσβεστικών οχημάτων που διαθέτει ο Δήμος Μουρεσίου και στη συνέχεια πυροσβεστικών οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, η φωτιά περιορίστηκε άμεσα.
Η φωτιά εκδηλώθηκε χθες στις 9.45 το βράδυ από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στην τοποθεσία «Τσούκα», από την περιοχή του Αγίου Στεφάνου μέχρι την Ράχη Φιλαρέτου.
Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα λόγω των ξερών φύλλων που υπήρχαν. Οι κάτοικοι ειδοποίησαν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, όπως και τον Δήμο Μουρεσίου. Αμέσως έσπευσαν τα δύο πυροσβεστικά οχήματα του δήμου μαζί με εθελοντές, καταφέρνοντας να συγκρατήσουν τις πύρινες φλόγες. Τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, ένα όχημα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό της Β’ ΒΙΠΕ και ένα όχημα του Πυροσβεστικού Σταθμού Αργαλαστής έσπευσαν στον τόπο της πυρκαγιάς και κατάφεραν να την θέσουν υπό πλήρη έλεγχο στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα. Από την φωτιά κάηκε ένας στύλος της ΔΕΗ, ενώ ευτυχώς δεν κινδύνεψαν οικίες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου