ΤΟΠΙΚΑ

Επίσημη πρώτη για τον “Εμπορο της Βενετίας”

επίσημη-πρώτη-για-τον-εμπορο-της-βεν-851206

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου ανοίγει με κάθε επισημότητα η αυλαία της φετινής εναρκτήριας παραγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου, στις 8 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου. Στο μεταξύ, συνεχίζονται με επιτυχία οι παραστάσεις του “Εμπόρου της Βενετίας” που ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή. Το σημαντικό έργο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της λαϊκής βραδινής παράστασης με μειωμένο εισιτήριο 10€. Το πρόγραμμα των παραστάσεων έως 9 Δεκεμβρίου έχει ως εξής: Πέμπτη 29 Νοεμβρίου: 9.00 μ.μ. (Λαϊκή),
Παρασκευή 30 Νοεμβρίου: 9.00 μ.μ, Σάββατο 1η Δεκεμβρίου : 9.00 μ.μ, Κυριακή 2 Δεκεμβρίου: 8.00 μ.μ. Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου: 9.00 μ.μ. (Λαϊκή), Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου: 9.00 μ.μ., Σάββατο 8 Δεκεμβρίου: 9.00 μ.μ και Κυριακή 9 Δεκεμβρίου: 8.00 μ.μ.
Το έργο παρουσιάζεται σε μετάφραση Χριστίνας Μπάμπου Παγκουρέλη, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Σπύρου Μαβίδη, η κίνηση του Πέτρου Γάλλια, τα σκηνικά & κοστούμια του Πάρη Μέξη, η μουσική του Φίλιππου Πλιάτσικα και οι φωτισμοί του Κώστα Π. Τατάκου. Βοηθός Σκηνοθέτη Δανάη Σδούγκου. Το ρόλο του Σάυλοκ ερμηνεύει ο Νικηφόρος Νανέρης και τους ρόλους της «Πόρσια» και του «Μπασσάνιο» η Εκάβη Ντούμα και ο Στέλιος Δαλέζιος αντίστοιχα, ενώ του «Αντόνιο» ο Νίκος Μόσχοβος. Τους υπόλοιπους ρόλους ερμηνεύουν : Δημήτρης Βογιατζής, Χρήστος Γλυκός, Δημήτρης Δακτυλάς, Ματίνα Καλογεροπούλου, Γιώργος Καρατζιώτης, Σπύρος Μαβίδης, Δημήτρης Παπανικολάου, Νάντια Σπηλιωτοπούλου, Περικλής Τσαμαντάνης, Ιωάννα Αντωνιάδου Αβραάμ Σεϊρεκίδης, Μαρίνη Καγιά, Σπύρος Χαλκιάς, Θωμάς Καραλόπουλος, Μαρία Περδίκη, Μάρκος Δανελιάν. Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα στο Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου. Τιμή εισιτηρίων: 15€ και 10€ για τα φοιτητικά και μαθητικά εισιτήρια. Οι λαϊκές παραστάσεις κάθε Πέμπτη έχουν τιμή γενικής εισόδου 10€. Ισχύουν εισιτήρια Εργατικής Εστίας και εισιτήρια του ΟΓΑ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου