ΤΟΠΙΚΑ

Αγιο είχε οδηγός Ι.Χ. σε τροχαίο στην Αναλήψεως

αγιο-είχε-οδηγός-ι-χ-σε-τροχαίο-στην-αν-20923

Τζιπ προκάλεσε την πρόσκρουση αυτοκινήτου σε κολώνα της ΔΕΗ, η οποία ξεκόλλησε και εκτινάχθηκε…

Σκηνές φοβερού τροχαίου ατυχήματος χθες το απόγευμα στην οδό Αναλήψεως και στο ύψος της Κοραή, άφησε πίσω του οδηγός μαύρου τζιπ, ο οποίος παραβίασε σήμα προτεραιότητας, προκάλεσε χάος και εγκατέλειψε το σημείο…

Το μαύρο τζιπ Toyota RAV βγήκε από την Κοραή, διακόπτοντας αιφνιδιαστικά την πορεία Ι.Χ. αυτοκινήτου, το οποίο κινούνταν επί της Αναλήψεως με κατεύθυνση την Ιωλκού. Ακολούθησαν εικόνες, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, που έκοψαν την ανάσα διερχόμενων από το σημείο.

Ο 39χρονος οδηγός του Ι.Χ., προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση με το τζιπ, κινήθηκε αριστερά του δρόμου, με αποτέλεσμα το όχημά του να ανέβει στη διαχωριστική νησίδα και να προσκρούσει αρχικά με σιδερένιο στύλο της ΔΕΗ. Ο στύλος ξεκόλλησε από τη βάση του, εκτινάχθηκε και προσγειώθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας!

Το αυτοκίνητο, μετά την πρόσκρουση στο στύλο, έπεσε πάνω σε δέντρο της διαχωριστικής νησίδας, όπου ακινητοποιήθηκε, με το μπροστινό μέρος του να μετατρέπεται σε άμορφη μάζα σιδηρικών.

Στο όχημα του 39χρονου ενεργοποιήθηκαν οι αερόσακοι και μαζί με τον Άγιο που είχε δίπλα του, στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του. Από το στραπατσαρισμένο όχημα, που κατέληξε σφηνωμένο σε δέντρο, ο οδηγός εξήλθε με ελαφρά τραύματα. Ευτύχημα ήταν ακόμη ότι τη στιγμή της εκτίναξης της σιδερένιας κολώνας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας δεν διερχόταν όχημα ή πεζός. Κανείς από τους μάρτυρες του τροχαίου δεν ήθελε να σκεφτεί τι θα μπορούσε να είχε συμβεί…

Ο οδηγός του τζιπ, υπαίτιος του τροχαίου, κοντοστάθηκε, κοίταξε τι είχε συμβεί και εξαφανίστηκε. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του 39χρονου στο Νοσοκομείο, όπου εξήλθε μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.

Αναζητείται

Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού του μαύρου τζιπ, μάρκας Toyota RAV. Γίνεται έκκληση σε όποιον μπορεί να δώσει στοιχεία για τον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6944 208912 έναντι αμοιβής ή να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Βόλου στο 24210 76966. Σε κάθε περίπτωση η ανωνυμία του θα τηρηθεί.

(Φώτο: Ηλίας Καράτσαλος)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου