ΤΟΠΙΚΑ

«Εφυγε» ο συνδικαλιστής Δ. Μπούρχας

εφυγε-ο-συνδικαλιστής-δ-μπούρχας-851206

Την μάχη με το θάνατο έχασε χθες ένας από τους δυναμικότερους συνδικαλιστές στη Μαγνησία, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, χτυπημένος από την επάρατο, σε Νοσοκομείο της Λαμίας. Πρόκειται για τον 60χρονο Δημήτριο Μπούρχα, εργαζόμενο από το 1974 στο εργοστάσιο 304 ΠΕΒ, όπου για πολλά χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων. Παράλληλα διετέλεσε μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας, ενώ επίσης ήταν μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΥΕΘΑ, ενώ ήταν και υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Μαγνησίας το 1998 με το συνδυασμό του κ. Νίκου Καλλέ.
Διακρίνονταν για την σοβαρότητά του και την βαθιά γνώση σε συνδικαλιστικά ζητήματα και ήταν αποδεκτός από όλους τους συναδέλφους του, ανεξαρτήτως παρατάξεως.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 10.30 το πρωί από την εκκλησία Παναγιά Ξηριώτισσα στο νεκροταφείο Λαμίας.
Με το άγγελμα του θανάτου του Δημήτρη Μπούρχα, ο γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Βόλου και πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέας κ. Γιώργος Κίτσιος, με τον οποίο είχε στενή συνεργασία επί χρόνια μαζί του, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου