ΤΟΠΙΚΑ

Καταδίωξη εμπόρων ηρωίνης στην Αλλη Μεριά

καταδίωξη-εμπόρων-ηρωίνης-στην-αλλη-μ-851206

Σκηνές από χολιγουντιανή ταινία αστυνομικής δράσης εκτυλίχθηκαν προχθές το μεσημέρι στην Άλλη Μεριά, με καταδίωξη, κρύπτες ναρκωτικών και επιθέσεις κατά αστυνομικών.
Ειδικότερα χθες στις 3 το μεσημέρι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου παρακολουθούσαν Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στην περιοχή της Αλλης Μεριάς και επέβαιναν ένας 32χρονος και ένας 43χρονος, αμφότεροι κάτοικοι Βόλου, ως ύποπτοι διακίνησης ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί σε κάποια στιγμή έκαναν σήμα στον 32χρονο οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει, όμως αυτός ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη των αστυνομικών, ενώ οι δύο επιβαίνοντες σε κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της διαδρομής πέταξαν μία ποσότητα ηρωίνης από το παράθυρο του αυτοκινήτου.
Μετά από λίγο οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο, ενώ όταν προσπάθησαν να συλλάβουν τους δύο δράστες, αυτοί τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν. Μετά τη σύλληψη των δύο ανδρών οι αστυνομικοί εντόπισαν «καβάντζα», στην οποία βρήκαν κρυμμένα μία ποσότητα ηρωίνης βάρους 6,9 γραμμαρίων και πλήθος υλικών συσκευασίας ηρωίνης. Ακόμη οι αστυνομικοί μπόρεσαν να εντοπίσουν και την ποσότητα ηρωίνης που πέταξαν κατά την διάρκεια της καταδίωξης, βάρους 1,2 γραμμαρίων.
Χθες οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή, μεταφορά ναρκωτικών ουσιών και αντίσταση κατά της αρχής και τους παρέπεμψε να απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου