ΤΟΠΙΚΑ

Αεροπορική σύνδεση με Νυρεμβέργη

αεροπορική-σύνδεση-με-νυρεμβέργη-851206

Τακτικές πτήσεις για τη Νυρεμβέργη, πέραν των πτήσεων τσάρτερ, θα πραγματοποιούνται από τον ερχόμενο Μάιο από το αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου.
Η αεροπορική εταιρία Air Berlin, δεύτερη μεγαλύτερη στην Γερμανία και τρίτη μεγαλύτερη χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, μετά το ενδιαφέρον που εκδήλωσε το περασμένο διάστημα, προχωρά τελικώς στη σύνδεση του τοπικού μας αεροδρομίου με αυτό της Νυρεμβέργης μέσα στον επόμενο χρόνο.
Όπως ανέφερε η αρμόδια αντινομάρχης κ. Εύη Αδαμάκη, πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη σύνδεση του τοπικού μας αεροδρομίου με αεροδρόμιο ευρωπαϊκής χώρας με τη μορφή τακτικών πτήσεων, η επιτυχία της οποίας αναμένεται να επιφέρει πολλαπλά οφέλη που έχουν να κάνουν με την ευρύτερη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, αλλά και την προσέλκυση και άλλων αεροπορικών εταιριών, εδραιώνοντας το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου και καθιστώντας το σε αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδος.
Χθες η εταιρία ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πτήσεων στο πλαίσιο της λειτουργίας της γραμμής.
Σύμφωνα με αυτό η αεροπορική γραμμή Νέας Αγχιάλου- Νυρεμβέργης, αναμένεται να λειτουργήσει τον ερχόμενο Μάιο και θα εκτελούνται σε εβδομαδιαία βάση δύο δρομολόγια, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. Τα δρομολόγια από το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου θα ξεκινούν στις 12:40 και το αεροπλάνο θα φθάνει στην Νυρεμβέργη στις 14:10 (τοπική ώρα) και από εκεί θα υπάρχει σύνδεση με Ντύσελντορφ (16:15), Βερολίνο (17:00) και Αμβούργο (17:10). Σημειώνεται ότι οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από 2 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου