ΤΟΠΙΚΑ

Προσέχει για να έχει ο Εθνικός Ολυμπιακός

προσέχει-για-να-έχει-ο-εθνικός-ολυμπια-851206

Εν αναμονή της σημερινής ανακοίνωσης βρίσκονται άπαντες και στην ομάδα του Εθνικού Ολυμπιακού Βόλου, μιας και σήμερα αναμένεται να βγει η απόφαση για το αν αναβληθεί η όχι η 10η αγωνιστική. Οι ερυθρόλευκοι είναι υποχρεωμένοι, είτε το πρωτάθλημα συνεχιστεί μέσα στο Σαββατοκύριακο είτε σε άλλη ημερομηνία, να είναι πανέτοιμοι, αφού η επόμενη αναμέτρηση τους φέρει αντιμέτωπους με την Νίκη Βόλου. Τα προβλήματα των ερυθρολεύκων όμως είναι αρκετά και για αυτό άλλωστε αναβλήθηκε και το σημερινό φιλικό κόντρα στην ΑΕΛ στην Λάρισα αναβλήθηκε.

Ερυθρόλευκο νοσοκομείο
Με πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Εθνικού Ολυμπιακού Βόλου εν όψει της επόμενης αγωνιστικής, όποτε και αν οριστεί αυτή να διεξαχθεί. Ο Κώστας Σταματίου βλέπει τρεις από τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται μόνοι τους και για αυτό το λόγο άλλωστε ακυρώθηκε και το αυριανό φιλικό με την ΑΕΛ στα Δένδρα.
Συγκεκριμένα σε ατομικούς ρυθμούς και αποθεραπείες κινούνται οι Κοταρέλας, Σαρηγιαννίδης, Νασιόπουλος, και Μουρκάκης. Έτσι δικαίως το ερυθρόλευκο στρατόπεδο θυμίζει νοσοκομείο και η τεχνική ηγεσία ανέβαλε την αναμέτρηση με την Κυπελλούχο Ελλάδος.
Ο Κοταρέλας είχε χτυπήσει στο γόνατο κόντρα στην Προσοτσάνη, o Σαρηγιαννίδης έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ο Νασιόπουλος τράβηγμα στο δικέφαλο. Κατά συνέπεια οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές απουσίασαν από την χθεσινή προπόνηση. Στα θετικά συγκαταλέγεται η επάνοδος του Μουρκάκη που είχε ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά και του Κουτσιρίμπα που υπέφερε από τενοντίτιδα. Από την λίστα των τραυματιών βγήκε και ο Ευθυμιάδης που ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση.

Τσέκαρε Τσεκούρα
Στην Ευξεινούπολη βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο ερυθρόλευκος τεχνικός Κώστας Σταματίου. Ο προπονητής του Εθνικού Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της τοπικής Δήμητρας κόντρα στον Κεραυνό Σαμπάναγα. Τα βλέμματα του Αλμυριώτη τεχνικού είχαν στραφεί στον 17χρονο επιθετικό των φιλοξενουμένων, ο οποίος και σημείωσε δύο τέρματα πιστοποιώντας την αξία του. Ο νεαρός επιθετικός είχε βρεθεί ξανά υπό την επιτήρηση του Κώστα Σταματίου, όταν πέρυσι αγωνίστηκε σε ομάδα επιλέκτων ενάντια στον ΑΣΚ Ολυμπιακό. Να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής ανήκε στο παρελθόν στον ερυθρόλευκο σύλλογο και παραχωρήθηκε στον Κεραυνό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου