ΤΟΠΙΚΑ

Η διακοπή “σύμμαχος” για τον Εθνικό Ολυμπιακό

η-διακοπή-σύμμαχος-για-τον-εθνικό-ο-851206

Η διακοπή του πρωταθλήματος και το γεγονός ότι σήμερα δεν υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση είναι ο καλύτερος σύμμαχος του Εθνικού Ολυμπιακού, που θέλει με την επανέναρξη να έχει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις και να αισιοδοξεί πως ίσως για πρώτη φορά από την αρχή του πρωταθλήματος τα αγωνιστικά προβλήματα από τραυματισμούς και τιμωρίες… θα είναι μηδενικά!!!
Οι Νασιόπουλος, Ευθυμιάδης, Μουρκάκης και Σαρηγιαννίδης μπορεί να επέστρεψαν με προβλήματα τραυματισμών την περασμένη Τετάρτη από την Πτολεμαΐδα, αλλά ο χρόνος είναι και γι’ αυτούς σύμμαχος και στον Εθνικό Ολυμπιακό άπαντες αισιοδοξούν πως πολύ σύντομα θα επανέλθουν στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων.
Ο προπονητής Κώστας Σταματίου αισιοδοξεί στο να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και θέλει να πιστεύει ότι αυτό θα ισχύει στα επόμενα παιγνίδια… Ακόμη και ο Πολωνός Σίμον Σάβαλα που έλειψε αρκετό καιρό ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και ετοιμάζεται για την επανεμφάνισή του στην επόμενη αναμέτρηση που είναι με την με την ομάδα Νίκης στο βολιώτικο ντέρμπι που ακολουθεί… Επίσης έτοιμος θα είναι και ο Κοταρέλας που έλειψε από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος στην Πτολεμαΐδα.
Η αγωνιστική κατάσταση και ίσως και η κατάσταση των τραυματιών θα φανεί μεθαύριο Τρίτη, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει φιλικό ματς με την ΑΕ. Λάρισας στα Δένδρα.
Αν και η απόφαση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου περί αναστολής των πρωταθλημάτων Β’ και Γ’ Εθνικής αφήνει μετέωρη την ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι της προσεχούς αγωνιστικής με τη συμπολίτισσα Νίκη, στον Εθν. Ολυμπιακό δεν ανησυχούν και απλά περιμένουν για το πότε θα γίνει ο αγώνας για την 9η ημέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, θέλοντας να γίνει Κυριακή 25/11, αφού την προηγούμενη μέρα είχε προγραμματισθεί αγωνίας του ΑΣΚ με τον Πιερικό.
Με αρχή από τον αγώνα με τη Νίκη ο Ολυμπιακός θα δώσει μία καθοριστική για τη συνέχεια τετράδα παιχνιδιών. Μετά τη Νίκη θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με Πρέβεζα (εκτός), ΑΕ Γιάννενα (εντός) και Λαμία (εκτός), στα οποία οι ερυθρόλευκοι θέλουν και μπορούν να διατηρηθούν αήττητοι και να ανεβούν κι άλλο βαθμολογικά…
Έως το τέλος του α΄ γύρου πάντως θα απομένουν τα ματς για την 14η αγωνιστική: Αναγέννηση Καρδίτσας – Ολυμπιακός Βόλου, για την 15η Ολυμπιακός – Εθνικός Κατερίνης, την 16η ΠΑΕ Θράκη – Ολυμπιακός Βόλου και την 17η Ολυμπιακός – Αναγέννηση Γιαννιτσών, που επίσης είναι σημαντικά, αν και η τεχνική ηγεσία τονίζει ότι το πιο σημαντικό ματς είναι το αμέσως επόμενο και ότι η ομάδα βλέπει το κάθε ένα παιγνίδι ξεχωριστά…
Την ερχόμενη Τρίτη 20/11 θα συζητηθεί η έφεση που κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι» στη γνωστή υπόθεση των Τζέκου και Μπιτέλη, οι οποίοι λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού άφησαν τον Ολυμπιακό και προτίμησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Καρδίτσα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου