ΤΟΠΙΚΑ

Επιστροφή στις επιτυχίες θέλει ο Θησέας σήμερα στην Αγριά με Αχιλλέα Φαρσάλων

επιστροφή-στις-επιτυχίες-θέλει-ο-θησέ-851206

Η επιστροφή στις επιτυχίες είναι σήμερα (3 μ.μ.) στόχος του Θησέα στην Αγριά κόντρα στον Αχιλλέα για την 9η αγωνιστική στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
Και οι δυο αντίπαλες ομάδες Θησέας και Αχιλλέας βρίσκονται μετά από 8 αγωνιστικές στην 11η θέση της βαθμολογίας και σε 8 ματς έχουν από 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.
Ο Θησέας πάντως ποντάρει στην έδρα του, αφού ως γηπεδούχος παραμένει αήττητος με δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, σε αντίθεση με τα εκτός έδρας που δεν έχει πάρει ούτε βαθμό.
Στην Αγριά όλοι πιστεύουν ότι θα έρθει η ανάκαμψη στο πρωτάθλημα και σήμερα θα επιστρέψουν στις νίκες, ενώ θα έχουν και ανάλογη συνέχεια.
Ο Θησέας προέρχεται από τη νίκη – πρόκριση 3-1 την Τετάρτη επί του Νηλέα στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Θ., σε ένα ματς που δεν αγωνίσθηκαν οι προερχόμενοι από τραυματισμό Ντόντης και Μπουμπουζιώτης και ο τεχνικός Νίκος Χατζηκυριακίδης θα τους έχει στη διάθεσή του όπως και τον Κώστα Ζαχαράκη για τη σημερινή αναμέτρηση .

Στην διάθεση του προπονητή θα βρίσκονται οι Τζέκας, Μόσιος, Τσορμπατζής, Διάκος, Δεβριάδης, Μακρυγιάννης, Ρούφος, Πασπαλάρης, Τσάπι, Χολέβας, Ι.Ζαχαράκης,Ντόντης, Ανδρουτσόπουλος, Δημούτσης, Κοτζαθανάσης, Λιάρος, Μαραγκός, Μπουμπουζιώτης, Κ.Ζαχαράκης, Ντέρτσας, Ιντζόγλου , Ξηροφώτος, Κωστής, Δανιλόπουλος, Κόρμπας, Κίτσιος, Νούσιας, Παγουρτζής, και Καϊμπαλίδης.

Ο Θησέας πριν δυο χρόνια, όταν ήταν πάλι στη Δ Εθνική, σε 8 ματς είχε μόνο μια νίκη, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες, ενώ μια από τις ισοπαλίες έδρας ήταν με τον Αχιλλέα (1-1 86 Καψάλης -5 Σμέτης), από τον οποίο είχε χάσει στα Φάρσαλα 1-0 (10 Λέτσιος).
Στη συνάντηση του Θησέα με τον Αχιλλέα διαιτητής θα είναι ο κ. Αρετόπουλος από τα Τρίκαλα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου